Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homofóbok, miért baj az ha két férfi egymással szexel, és miért kisebb baj ha két nő teszi ezt?
#5: Mégis mi volt ebben a kötekedés? Nem vagyok homofób, de érdekesnek tartom a témát és szeretném megérteni a homofób embereket.
#6: Ha valaki gyűlöli a homoszexuális embereket csak azért mert homoszexuálisok.
#8: Én fogtam már lány kezét az utcán, csókoltam meg lányt az utcán, a melegeknek is joguk van ehhez.
Ehhez kell egy megfelelő értékű intelligencia.
Szemmel láthatóan nem rendelkezel ezzel.
Na igen, erről beszéltem 😂
Nem egy éles kés a kérdező.
A 14-es vagyok.
A magyar társadalom homofóbnak tartott többsége gyakorlatilag az 1. válaszoló véleményén van. Nem gyűlöli, elfogadja, emberszámba veszi, de azt, hogy milyen jó buli ez, meg hogy ez a természetes stb elutasítja. Szeretne kevesebbet hallani a kérdésről.
Nem olyan rég hagytuk el egymást a barátnőmmel. Alapból biszexnem gondoltam magam. Viszont, jobban tetszettek még akkor is a fiúk, viszont mostmár fullra melegnek tartom magam.
A női nemiszervtől undorodok, és a fiúkat tetszenek szerelmileg ténylegesen.
Nem értem én se a homofóbokat, ugyan olyan jogon zavarnia kéne bárkit az, hogy egy fiú és egy lány csókolózik egymással, mint két srác vagy két lány.
Szerintem nincs semelyikben semmi.
Ugyan úgy kéne mindenkit kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!