Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Homofóbok, miért baj az ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Homofóbok, miért baj az ha két férfi egymással szexel, és miért kisebb baj ha két nő teszi ezt?

Figyelt kérdés

2022. dec. 6. 23:55
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
75%
19! Biszexnek indultál, de hirtelen undort éreztél a női nemi szervvel kapcsolatban? Mi volt az indok ami miatt szakítottál a volt barátnőddel? Titkoltad előtte is hogy biszex vagy?
2022. dec. 7. 17:04
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Aki nagyon homofób, az általában maga is meleg, csak még saját magának sem meri bevallani.
2022. dec. 7. 23:27
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
#22 vagy csak épp mások lejjebb nyomásával akar kompenzálni
2022. dec. 8. 00:11
 24/27 anonim ***** válasza:
9%
22 és 23! Világéletemben imádtam focizni, rajzolni viszont egyáltalán nem. Plázába járni sem. Ezek szerint én valójában imádom a képzőművészetet és a butikokat járni? A futball meg aféle kompenzáció, leplezés?
2022. dec. 8. 02:52
 25/27 anonim ***** válasza:
76%

#24 Ez nem arról szól hogy mihez van kedved vagy mihez nincsen.

Homofóbia magában hordozza a hátrányos megkülönböztetését a másiknak ugyan úgy ahogy a rasszizmus is, kb ugyan az csak más embertípusokra vonatkoztatva.

2022. dec. 8. 08:04
 26/27 anonim ***** válasza:
20%
Én soha semmilyen formában nem különbözettem meg hátrányosan a homoszexuális embereket. Pl az egyik szomszédunk az volt és nagyon jó haveri viszonyban voltunk. Többször áthívtuk beszélgetni de a homoszexualitás téma soha nem jött föl. Nagyon jó viszont ápoltunk, mint embert tisztelem és szeretem, de ettől függetlenül maga a homoszexualitás nem egy normális dolog számomra. Pl a melegfelvonulásokat pusztán provokációnak látom.
2022. dec. 8. 08:14
 27/27 anonim ***** válasza:
0%
22, kérlek, magyarazd el, mire alapítod ezt az állítást. Meg... Ki a nagyon homofób? A 26-os már az?
2022. dec. 9. 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!