Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Rondaként van valami esélyem,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rondaként van valami esélyem, vagy ássam el magam?

Figyelt kérdés
Ez van sajnos ronda vagyok nincs mit tenni. Nincsenek ragyáim vagy ilyesmi, de hülye fejforma arcberendezés stb. De egyébként ápolt vagyok, adok magamra. Csak én ezt a párkeresést már teljesen elengedtem, mert mindenkinek óriási elvárásai vannak, és végülis meg is értem hogy senki nem akar egy ilyennel lenni mint én. Úgy nincs bajom magammal, csak azért reálisan látom a dolgokat. 32f, szűz :(
2022. dec. 6. 22:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy meg fogod találni a társad. Ismerkedni kell.
2022. dec. 8. 15:25
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Valahol már válaszoltam egyszer, de megismétlem: egyszer menj úgy végig az utcán, hogy számolod, a szembe jövők hány százaléka "szép". Nekem ez 10 % alatt szokott lenni. Ja, és nem ugyanazok a rondák nekem, mint a barátomnak. :)

(Amúgy én sem vagyok szép és a barátom sem. De jó vele lenni, nem csak az ágyban!)

2022. dec. 8. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!