Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Rondaként van valami esélyem,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rondaként van valami esélyem, vagy ássam el magam?

Figyelt kérdés
Ez van sajnos ronda vagyok nincs mit tenni. Nincsenek ragyáim vagy ilyesmi, de hülye fejforma arcberendezés stb. De egyébként ápolt vagyok, adok magamra. Csak én ezt a párkeresést már teljesen elengedtem, mert mindenkinek óriási elvárásai vannak, és végülis meg is értem hogy senki nem akar egy ilyennel lenni mint én. Úgy nincs bajom magammal, csak azért reálisan látom a dolgokat. 32f, szűz :(
2022. dec. 6. 22:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
98%

Olyan nincs, hogy ronda. Maximum a társadalom hülye elvárásaitól eltérő. Na olyan van bőven. Plusz 0 önbizalom/önértékelés. Ilyen is van és úgy érzem neked is akad belőle.

A "ronda" emberek is szoktak társat találni. Éppen ezért, mert összeségében ilyen nincs. Ami neked nem bejövős, az lehet másnak pont ideálja.

Szerezz önbizalmat, tegyél magadért (lelkileg is!). Ha te nem fogadod el és kedveled saját magad, ne várd el ezt másoktól sem. Előbb magadnak kell megbarátkoznod azzal, aki vagy. Aztán majd jöhet más.

2022. dec. 6. 22:05
 2/12 anonim ***** válasza:
91%

Itt van pár apróbak tűnö, ám annál nagyobb hiba.

Még pedig az, hogy nincs olyan ember aki mindenkinek ronda.

A kéz és láb nélküli palinak is felesége van...

Ha normális hajat vágatsz, ápolt arcszőrzeted van , vagy mindig csupasz. Ha tiszta, nem rongyos ruhákban jársz, jó illatúan, fogakat is tisztán tartva stb. Akkor már többet tettél magadért mint azok a férfiak akik tényleg bajban vannak.

Ha van humorod, akár ironikus, szarkasztikus, cinikus, bármilyen kivéve a szóvicceket. Akkor már közepesnél nem lehetsz rosszabb. Ha nem görcsölsz a csajozáson, vannak önálló hobbijaid amik mellé szenvedélyesen állsz és igazán odaadóan végzed, már a jó pasik alsó határát súrolod.

Hiszen a nők jelentős többsége nem csupán egy kockás hasat és csodás arcélet lát egy férfiban, hanem rengeteg apró dologból illeszti össze hogy neki milyen az a férfi.

Ha pedig van amiben kiemelkedő teljesítményed van, akár szöveg, akár izmok, akár tudás, felső kategóriás vagy a szemükben.

De az önsajnálat, a nő gyűlölet az nem tesz rá sok jót. Ahogy a kifogás gyártás sem arra, miért nem erölteted meg magad.

2022. dec. 6. 22:15
 3/12 anonim ***** válasza:
97%

Egy boldog ember nem lehet csúnya, én azt vallom. Egy mosoly megszépít bármilyen arcot.

Nagyon sok múlik a kisugárzásodon is. Velem már sokszor előfordult, h valaki nem tetszett, de mindig megnevettetett és beleszerettem. Vagy csak elvarázsolt azzal, h milyen pozitív, kedves mindig, stb.

2022. dec. 6. 22:17
 4/12 anonim ***** válasza:
86%
Ha mondjuk azt mondod, hogy 10/4-es vagy, akkor keress hasonló kategóriában
2022. dec. 6. 23:08
 5/12 steven95 ***** válasza:
100%
Annyiban nehezebb lehet, hogy az emberek kevésbé viselhetik el a rossz tulajdonságaid/hibáid, míg a "szép" embert tovább mentegetik a kelleténél. Talán ezt a dolgot kell egy kicsit szem előtt tartanod, nem kell magadra venni, s egyébként sem vagy rosszabb ember semmilyen értelemben, mint mások. Kell az önbizalomépítés, persze nehéz, ha még meg is nehezítik a körülmények. Gyors világban a gyors kötődést keresik az emberek. A gyors kötődést a kinézet alkotta szimpátia, a "szépség" hozza el. A szépség egy hazugság, egy biztosíték nélküli feltételezés, egy idea arról milyen a másik. Nem ronda vagy, hanem felszínes szerelemtől védve vagy. :) 26F
2022. dec. 6. 23:31
 6/12 anonim ***** válasza:
3%

De annyi ronda embernek van kapcsolata gyereke…

A saját szinteden lehet nőd

2022. dec. 7. 01:16
 7/12 A kérdező kommentje:
De nekem nem kell nő :D
2022. dec. 7. 02:01
 8/12 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm a válaszokat! Jó volt pár pozitív dolgot is olvasni ezzel kapcsolatban.
2022. dec. 7. 02:05
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon ragyás vagyok, nem is kellek a saját kategóriámnak sem.
2022. dec. 7. 06:39
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

"Nem ronda vagy, hanem felszínes szerelemtől védve vagy."

Ez egy nagyszerű megfogalmazása annak, hogy örökre magányos marad.

2022. dec. 8. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!