Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ki mit vesz karácsonyra a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit vesz karácsonyra a pasijának kb 200e ig ?

Figyelt kérdés
2022. dec. 3. 21:42
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kerdes mar alapbol provokativ, de azon mindig sirva nevetek amikor az ertekhatart elore belovi valaki, de amugy fogalma sincsen, hogy mit vegyen konkretan. Nagyon ismerheted eleted szerelmet…:D amugy lenne nehany tippem de ezek mar 201.199-nel kezdodnek, ez meg mar sok😂😂
2022. dec. 4. 08:13
 12/26 anonim ***** válasza:
69%
Neked csak sz.ros 200 ezer, a szüleid viszont megdolgoznak érte. Bár az értelmi szintedből kiindulva lehet prostituáltként tevékenykednek.
2022. dec. 4. 08:16
 13/26 Béla211 ***** válasza:
100%
Sokan egy hónapban nem keresnek 200 ezret ezért a nagy felháborodás. De ha ekkora összegedvan és szeredtek utazni egy itthoni párnapos utazás is belefér. Lehet utazási kuponokat is venni és akkor olyan utazást meg szállodát választ ami neki a legjobban tetszik a választékból és az idő pontot is kitudjátok választani mikor szeretnétek menni.
2022. dec. 4. 08:51
 14/26 A kérdező kommentje:

Nem szerettem volna provokatívnak tűnni,de sikerült!

Ma is dolgozom de csupán csak azért,hogy a nekem dolgozó

X embernek tudjak adni 13.havi fizut a karácsonyi pénz mellé!

2022. dec. 4. 08:55
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Nincs senkim :(
2022. dec. 4. 09:56
 16/26 anonim ***** válasza:
50%
Mivel egyidejűleg esedékes az ajándékozási kötelezettség ezért beszámítjuk egymásnak, és nettó módon rendezzük az ajándéktranszfert.
2022. dec. 4. 10:28
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

"ajándékozási kötelezettség"

Szörnyű, amikor valaki így áll a karácsonyhoz. Ez már nem is a szeretet, hanem a vásárlás és az ajándékozási kényszer ünnepe.

Én megmondtam a képzeletbeli páromnak, hogy együtt lenni a legszebb ajándék, bújjunk össze a feldíszített fa mellett, iszogassunk egy kis forró csokit és nézzük meg a kedvenc karácsonyi filmemet (Aludj csak, én álmodom).

2022. dec. 4. 11:52
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

15# sajnálom :( mármint hogy egyedül vagy….én is. :(

Én meg tehetném mert sokat sportolók de a 200e ajándékot picit sokkalom. Bocsi.

Viszont magamnak már meg vettem::))

2022. dec. 4. 14:00
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha lenne párom, azt hiszem, körbe is kergetne a városban és nem jókedvében - ha ilyen összeget költenék.

De én is őt:)

Egy tényleg személyes,esetleg pénzbe sem kerulő,vagy olcsó ajándéknak örulne azt hiszem, amit csendben adnák át,de a szememben látná amit érzek.És én is látnám,hogy ő mit érez...egy csókkal köszönné meg..

Na jó, akkor én is felébredek...nem jó a szépet túlálmodni...

2022. dec. 4. 14:52
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Utazast😉
2022. dec. 4. 23:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!