Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ki mit vesz karácsonyra a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit vesz karácsonyra a pasijának kb 200e ig ?

Figyelt kérdés
2022. dec. 3. 21:42
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
200e? inkabb 20e a valosag ebben az orszagban
2022. dec. 3. 22:01
 2/26 A kérdező kommentje:
Nem írtam el,200 ezer a határ
2022. dec. 3. 22:11
 3/26 anonim ***** válasza:
98%
Hát bocsi, de én is max 20 ezerig vennék. Bár szerintem nem az érték a lényeg...
2022. dec. 3. 22:13
 4/26 anonim ***** válasza:
93%
Nos, szerintem a pasidat ideális esetben ismered annyira, hogy tudd, mire vágyik, pl. egy hobbijához, számára kedves művészeti ághoz, sporthoz, stb. kapcsolódó tárgy, de még jobb ha élmény, akár egy wellness-hétvége vagy egy kirándulás egy európai városban ami bakancslistás (azért európai, mert távolabbi helyek aligha jönnek ki 200k Ft-ból, bár ekkora kerettel pl. egy Zürich trip is necces :D). Én már évek óta élményeket szoktam ajándékozni ünnepek alkalmával, ez lehet akár egy rendhagyó szexuális élmény vagy valami merészebb ötlet is, a lényeg, hogy szívből jöjjön és érezze a gesztusból, hogy ismerem a vágyait, és azok fontosak számomra. Remélem tudtam segíteni pár ötlettel :) Kellemes ünnepeket Nektek!
2022. dec. 3. 22:35
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Egy Yamaha aerox.
2022. dec. 3. 23:01
 6/26 anonim ***** válasza:
93%
Én 4e felett senkinek se veszek semmit. Nem azért, mert nem tudnék, hanem mert felesleges pénzszórás. Ha kell valami, úgy is meg kell venni, ha nem kell, akkor meg minek.
2022. dec. 3. 23:42
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Mi már 6 éve vagyunk együtt, együtt is élünk, úgyhogy mostanában olyan dolgot, tárgyat, ami tudjuk, hogy a másiknak hasznos lesz. Én például idén egy autóporszívót veszek neki, mert az utóbbi hónapokban mondogatta, hogy jól jönne :))
2022. dec. 4. 00:49
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Engem szeretni szoktak ilyen szempontból, mert nem nagyon szeretek ajándékot kapni, ezért kifejezetten kérni szoktam, hogy engedjék el a dolgot. Bár idén most a családomtól kapok egy új tabot, mert annyi már a papírom, hogy nem látom át, és mivel ez csak rosszabb lesz, ezzel próbálom megelőzni a nagyobb bajt... Konkrétan egy szekrényem van tele olyan papírokkal, firkálmányokkal, jegyzetekkel, amik majd kellenek egyszer, de most csak porfogók. xD

Olyan lelkiismeretfurdalásom van miatta, mint a k**va élet. xD

Na mindegy, szóval ebből kiindulva én valami olyan technikát vennék neki, ami lényegesen könnyít az életén. Lehet, hogy ő is küzd olyan gonddal, hogy valamiben korszerűtlen, ezért a nagy mennyiségű információt nem tudja rendszerezni, vagy olyan munkája van, ahol ez különösen hasznos lehet. Én (a kövi félévtől elméleti) matematikát hallgatok, rengeteg infó megy át naponta rajtam, a többség papíron, plusz a saját kutatásunk (konvex geometria) is zömmel papíron megy még, majd az eredményt fogjuk LaTeX-ben normálisan megcsinálni, de addig felesleges azzal bajlódni, míg van hibalehetőség. Technika alatt gondolok akár digitális eszközre, akár valami rendszerező központra, pl. egy irattartó szekrény.

22/p

2022. dec. 4. 00:52
 9/26 anonim ***** válasza:
91%

Szelepfedél tömítést+szervizdíj, lehet addig 4 új féktárcsa+betét, csomagtértálca, kellene nyárra 4 alufelni is, az utánfutóra egy pótkerék meg két jó állapotú használt gumi.

De Karácsonyig lehet csak egy zacskó ropi fog beleférni 200 ezerbe.

2022. dec. 4. 07:28
 10/26 A kérdező kommentje:
Többen úgy veszik mintha 2 millióról lenne szó,holott szaros 200 ezer!
2022. dec. 4. 07:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!