Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek srácok,férfiak, mi a vágyatok,mit szeretnétek Karácsonyra ?
Figyelt kérdés
Esetleg olyan, amire régen vágytok,akár évek óta...?
Aki kapcsolatban él, boldog ..ő mit szeretne?
És aki magányos ?
2022. dec. 3. 13:45
1/15 anonim válasza:
50-es pasiként egy zsenge, csupasz, huszonéves vékony és alacsony fiúkát.
2/15 anonim válasza:
Amit már elküldtem neked, de hadd lássa más is:
3/15 anonim válasza:
Én vágyam egy Play Station 5. Karácsonyra tökéletes lenne 🤗🤗🤗
6/15 steven95 válasza:
Digitális papírt - e-book olvasót. Nem firkálnék össze annyi füzetlapot. ...de az árát sokallom.
26F, szingli, tagadja hogy magányos :D
7/15 anonim válasza:
Én magányos szingli vagyok, nincs kapcsolatom, és még nem is volt igazi párkapcsolatom szerelemmel és szenvedéllyel. Szóval erre vágyok igazán, ezt kérem karácsonyra, egy erős, megbízható, figyelmes fiú személyében 😇
8/15 anonim válasza:
Kedves hetes, szoval te egy fiu kutyara vagysz…:D
9/15 anonim válasza:
#6 Digitális papír? :O Eddig nem volt semmi elképzelésem de én is ilyet szeretnék. Amúgy azt kérem, hogy valaki csinálja meg helyettem a vizsgáimat.
10/15 anonim válasza:
Egy olyan aktív férfit aki kezdeményezi a szexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!