Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek srácok,férfiak, mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek srácok,férfiak, mi a vágyatok,mit szeretnétek Karácsonyra ?

Figyelt kérdés

Esetleg olyan, amire régen vágytok,akár évek óta...?

Aki kapcsolatban él, boldog ..ő mit szeretne?

És aki magányos ?

2022. dec. 3. 13:45
1 2
 11/15 Perverzsrac94 ***** válasza:
100%

Egy olyan férfit szeretnék, aki eljön velem az éjféli misére. Meg egy hajtókatűt.

De nem vagyok telhetetlen, az utóbbihoz nem ragaszkodom.

28/F

2022. dec. 3. 21:59
 12/15 anonim ***** válasza:
92%

Talán egy esély egy könnyen kezelhető coming outra. Mármint örülnék, ha a szüleim konkrétan rákérdeznének, mert arra rá tudnám vágni, hogy "Igen, a fiúkat szeretem!"

De örülnék annak is, ha valakivel összejönnék, bár ez a fentiek miatt talán kissé akadályokba ütközne... Pedig szívesen elkísérnélek #11-es az éjféli misére! :)

2022. dec. 3. 22:23
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én arra vágyom a legjobban, hogy legyen valaki, akit átölelhetek, megcsókolhatom, elmondhatom neki, hogy mennyire szeretem és milyen csodálatos ember. Őszintén már a leghalványabb remény sem él bennem, hogy ez valaha meg fog valósulni.
2022. dec. 4. 00:48
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm Mindenkinek a válaszát !

Lélekben a 13. válasz az,ami nagyon megfogott,mert teljesen hasonlóan érzek - pedig volt már nem egy kapcsolatom.

Akkor -ha kívánhatok-,magamnak már csak nyugalmat kívánok, de Mindenkinek azt,hogy amire vágyik,amit szeretne azt kapja meg...érzéseket,szeretetet,Párt,Társat és a szilvesztert már Vele töltse..

Legyen boldog és ami talán a legfontosabb,Szeretetben bővelkedő a karácsony Mindenkinek !

2022. dec. 4. 04:00
 15/15 anonim ***** válasza:
86%
13 - meg fog valósulni, csak meg kell találni, akinek ezt mondanád el és Ő is pont ezt gondolja Rólad. Sok karácsonyotok lesz ezek után együtt szeretetben...
2022. dec. 4. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!