Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oroszlán meleg srácok-férfiak?
Mi a véleményetek róluk általánosságban?
Akik szerint hülyeség a horoszkóp kérem ne írjon
Ha oroszlán a jegyed, domináns vagy-e az ágyban is mindig?
Szeretsz utazni?
Oroszlán vagyok, de se nem lusta, se nem hiú. Egyenrangúnak kezeltem mindig a párjaimat. Bújós, ölelgetős, szeretgetős és romantikus vagyok és voltam.
Ágyban érzéki,sosem tettem volna perverz dolgokat.
Utazni szeretek, de nem magányosan...
Szintén oroszlán a horoszkópom.
Az ágyban szenvedélyes, érzéki vagyok. Ezt eddig úgy tapasztaltam, hogy szeretik. Odafigyelek a partnerre, mégha az csak alkalmi, akkor is.
Utazni jó dolog. Főleg ha nem egyedül kell. Alapjáraton életvidám, mindig mosolygós vagyok, kellő határozottsággal. Nem tartom magam hiúnak. Hogyha szeretek valakit, akkor azt nagyon tudom szeretni, szóval érzelmes vagyok, romantikus bújós. Hiába mondják hogy akaratos és egy veszekedésnél az enyém lenne az utolsó szó. Alapvetően kerülöm a konfliktusokat, hogyha mégis kialakulna, akkor pedig a kompromisszumra törekszem.
25
Egész komoly tábor összejött itt.
Én vízöntő horoszkoppal születtem, és azért kérdeztem ezt az utazást mert pl. nekem mániám az évi kiruccanás.
Amúgy ti (meg alapvetően az oroszlánok) mennyire válaljátok melegségeteket család, barátok, munkahely.stb?
Gondolok itt téli utazásokra (dél-kelet ázsia, stb.)
nyáron pedig, ha lesz párom (már a jövő nyárra értem) tuti mennénk dél európai körútra együtt.
3-as vagyok. Család, barátok előtt felvállaltam, munkahelyen nem reklámozom, mert nem olyan a légkör.
De minden páromat felvállaltam, sőt sokat utaztunk, sosem volt gond ebből.Igaz,férfias vagyok, párjaim is azok voltak. Meleg helyekre sosem jártam,jártunk.
én 26 éves vagyok.ágyban nagyon altruista, adakozó.
a szüleim sejtik, de úgy amúgy nem beszültünk róla soha.
Anyám kimondottan utál emiatt, apám ő megértő. (talán ő is biszex, de ő sem reklámozza :-D, velem nem kezdett ki soha, nem is fog.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!