Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oroszlán meleg srácok-férfiak?
Mi a véleményetek róluk általánosságban?
Akik szerint hülyeség a horoszkóp kérem ne írjon
Ha oroszlán a jegyed, domináns vagy-e az ágyban is mindig?
Szeretsz utazni?
Oroszlán vagyok. Nem vagyok kimkndottan hiú, de nem vállalok be senki kedvéért semmi olyat, amit nem szeretnék. Irányítani IMÁDOK! Lételemem valóban. Nem szeretem, ha nem nekem van igazam, de elgondolkozom rajta mindig. Az ágyban nagyon szenvedélyes vagyok, ott fejezem ki leginkább belső értékeim, illetve tetteimmel, a szavak és az érzelgősség nem kimondottan az én oldalam, de tudok érzelmes is lenni, sőt, nagyon is, ha a környezetem is olyan és elfogadnak.
A középpontban vagyok mindig, a munkahelyemen én irányítok. A megalázkodás nem kimondottan az erősségem, de igyekszem mindig igazságosan dönteni. Nem tűröm, hogy valaki egyenrangúnak tekintsen magával(ez inkább idegenekre vonatkozik), mimden esetben felette állónak érzem magam. Kimondottan domináns típus vagyok, de egyben megfontolt is. Nem keverem magam bajba, ahol csorbulhat a büszkeségem. Azonnal felmérem a szituációkat, ahol veszíthetek, abba bele se megyek. A megalázkodás nem az erősségem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!