Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért csak az a szempont...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak az a szempont társkeresésnél hogy valaki férfias legyen?

Figyelt kérdés
Teljesen megöli ez a mániákus "férfiasság" keresés a melegek parkereseset. Annyira lehangoló hogy szinte csak ez a szempont minden más lényegtelen. Pedig ez pont a külsőségekről szól aki "ferfiast" keres párkapcsolatra. Az már más téma hogy ilyen elvárása van annak is aki hát abszolút nem férfias. Nagy irreális elvárások aminek maguk sem tudnak megfelelni.
2022. nov. 30. 20:57
1 2
 11/15 -remete- ***** válasza:
70%

Értem de még gyerek. De nyílván függ attól, hogy ki milyen korosztálybam keresgel.

Nálam pl

Ő a favorit. [link]

2022. dec. 2. 06:09
 12/15 anonim ***** válasza:
85%
Kicsit nyers leszek: b*zi vagyok, tehát nem csajt keresek. Ergó legyen férfias. Épp ezt jelenti a homoszexualitás. Emiatt ne hisztizz, ha feminin vagy, az se baj, van akinek az jön be, de fogadd el, hogy vagyunk akik azért melegek, mert nem a csajosság kell nekik…
2022. dec. 2. 19:18
 13/15 -remete- ***** válasza:
100%
Szerintem is így van. :) férfiasság nem a feminim jegyeket hordozókra igaz.
2022. dec. 3. 11:23
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak ez számít, de nálam is fontos, hogy férfias legyen. Ehhez igazából annyi kell, hogy férfiasan viselkedjen és férfias legyen a megjelenése. A mellkas és egyéb testszőrzet pedig külön vonzó tényezők. Egyébként a belső tulajdonságok nálam nagyon fontosak, tehát attól, hogy jól néz ki valaki, az nem jelenti azt, hogy rögtön be is jön.
2022. dec. 22. 09:12
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Az előző válaszokból ítélve elég eltérően gondolkodunk a férfiasságról. Linkelek én is két képet, hogy számomra, mit jelent a férfias kinézet és milyen pasik tetszenek. Annak ellenére, hogy 31 vagyok, az idősebb pasik jönnek be.

[link]

[link]

2022. dec. 23. 07:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!