Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért csak az a szempont...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak az a szempont társkeresésnél hogy valaki férfias legyen?

Figyelt kérdés
Teljesen megöli ez a mániákus "férfiasság" keresés a melegek parkereseset. Annyira lehangoló hogy szinte csak ez a szempont minden más lényegtelen. Pedig ez pont a külsőségekről szól aki "ferfiast" keres párkapcsolatra. Az már más téma hogy ilyen elvárása van annak is aki hát abszolút nem férfias. Nagy irreális elvárások aminek maguk sem tudnak megfelelni.
2022. nov. 30. 20:57
1 2
 1/15 steven95 ***** válasza:
78%
Kérdésbe injektált kiborulás? :) Lényegtelen hogy a világnak mi baja van, de ezzel mit foglalkozol? Nekem tetszenek a pasis srácok, ennyi. Ez nem egy lapon említhető azzal aki kiírja, hogy hetero viselkedésű és ő is "olyat" keres szerintem,ezt a szájában "azzal" mondja ki és kiegyezünk. Csak remélhetem, hogy annyit várnék el a másiktól, amennyit nyújtani tudok. De a kérdésed alapján akkor annyit el is várhatok :)
2022. nov. 30. 21:16
 2/15 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem a legtöbben akiknél ez elvárás csak társkeresésnek csúfolják azt az egyalkalmas, általában semmi komolyra nem vezető interakciót, ami ilyenkor történhet.

Persze, komoly dolog keresése esetén is lehetnek az embernek preferenciái, de ha valaki tényleg kapcsolatot keres és nem csak valami szexuális eseményt, az nem ezzel kezd.

Elszomorító kicsit tényleg a helyzet, esélytelennek érzem magam én is nagyon sokszor, de valószínűleg csak rossz helyen keresem azt, amit én szeretnék.

2022. nov. 30. 21:21
 3/15 anonim ***** válasza:
74%

Igen a társkeresők javarésze nem tudja az elvárásokat visszaadni amit kérnek. Nem véletlen hogy nem cserélődnek az arcok. Az a gond hogy én is emiatt már olyan "reményvesztett" vagyok, a magas elvárások miatt, hogy nekem sincs már kedvem találkozni senkivel. Komolyan,lassan már sokkal jobb egyedül mint kapcsolatban :D

Mondjuk ha olyan kiírást olvasok"csak izmos vagy kockás hasú legyél" és ezt rengeteg profilnál látom,akkor én azért megkérdem magamba: Vajon az illető is halálra izzadja magát a konditerembe?... A kockás has keresése meg egyenesen nevetséges,mivel gyakorlatilag nem létezik egészséges testsúlyú naturál egyéneknél. Elég sok edzőterembe látogattam már tanulmányaim miatt,de a fitness versenyeken kívül én még nem láttam kockás hasat vállalható alkaton. Az hogy valaki vasággyal 40 kilós és kóros alultápláltsága miatt van kockás hasa, az meg eléggé visszataszító számomra, de sokaknak meg ez tetszik. Lásd a tipikus tini fiúkat/lányokat..

Volt barátaim is ilyenek voltak,csak az izom csak a külső kellett nekik. Megkapták. Egy idő után nem volt elég,kerestek is mást rövid alkalomra.

Röhejes ami folyik manapság a társkeresésben és a médiában,és ez tényleg a VALÓ VILÁG. Ha már nem vagy műfiúcska nem vagy ember...

2022. nov. 30. 23:22
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem férfias - nincs vonzalom. Barátkozni lehet de a dolog

marad plátói ha nem vonz. Nem az izomra gondolok, soványan,

átlagos alkattal is lehet valaki férfias.

2022. dec. 1. 00:16
 5/15 anonim ***** válasza:
86%

Nálam a férfias nem a kockahasút,izomembert és nem a jóképű és kizárólag fiatalt jelenti.

Hanem azt,hogy tud éretten gondolkodni,nem viháncolós, hisztis pcsa, nem dobálja,riszálja magát.

Főleg az értelmen van a hangsúly,mert a belső tulajdonságokat nem lehet ruhával,vagy illatokkal elfedni, max egy ideig színészkedni tud csak mindenki.

Férfias tulajdonság az is,hogy valaki tudja,mit szeretne,kapcsolatot vagy csak szexet.Tudja,és azért tesz is ! Nem csak elvár.

És például nem zaklatja azt,akinek nem közösek vele az elképzelései.

Egy szakítás esetén pedig ért a "nem"-ből, abból,hogy vége és nem próbálkozik be és nem fogad vissza ! Mert van gerince.

Ezek nálam a férfiasság ismérvei - lehet, ezért van nehezebb dolgom.

2022. dec. 1. 03:49
 6/15 -remete- ***** válasza:
62%
Oksa külsöleg mit jelent a férfiasság?
2022. dec. 1. 08:49
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy úgy néz ki mint egy férfi.
2022. dec. 1. 12:20
 8/15 -remete- ***** válasza:
71%
Értem akkor nem tudjátok, hogy néz ki egy férfi?
2022. dec. 1. 15:39
 9/15 A kérdező kommentje:
10-es hanyjal csak. Pont a hozzád hasonló srácokkal van a probléma. Attól mert te nem akarsz erről tudomást venni, bizony ez létezik.
2022. dec. 1. 19:52
 10/15 anonim ***** válasza:
70%

Nem csak ez a szempont. Nem is kell nagyon macsónak lenni ahhoz, hogy nekem valaki megtetsszen. Nekem pl. ő már elég férfias, a korához mérten:

[link]

[link]

2022. dec. 1. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!