Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más meleg is van így? A fiúk között szeretek lenni. A lányokat megpróbálom lerázni. Velük nem szeretik annyira lenni, mint a fiúkkal. Illetve a lányok között zavarban vagyok.
Egyáltalán nem szeretek nők között lenni,de azért,mert irritál a viselkedésuk.
Férfiakkal jövök ki jól és beszélgetni is férfiakkal szoktam,ha úgy adódik,az életben bárhol.
Leginkább az intrikus természetük, hogy a szemedbe mosolyognak, a hátad mögött meg kibeszélnek, áskálódnak. Nem szeretem a hisztirohamaikat sem. Illetve egy részük nagyon buta. Nem azt mondom, hogy egy nő nem lehet okosabb egy férfinál, de a 10 legostobább emberből akit ismerek 8 nő volt. Gyűlülöm azt is, ha nőként kezelnek. Attól még hogy a férfiakat szeretem, nem leszek nő.
Én hetero nő vagyok és én se bírom elviselni a legtöbb nőt, ugyanaz, amit 5-ös is leírt. Nagyon nagyon kevés nőt tudok tisztelni, mégkevesebbet szeretni. És őszintén, nem is lételemem, hogy pasikról dumáljak velük, vagy ruhákról vagy tudom is én. Fiúkkal ugyanúgy meg lehet beszélni mindezt, és tőlük nem jön semmi negatív. Valamiért a pasik nagy része képes meglenni túlgondolás, pletyka és áskálódások nélkül, cserébe igénylik az őszinteséget, a bajtársiasságot. Ja és nem akadnak ki ész nélkül mindenen. Ez a legfontosabb.
Úgyhogy nekem bőven elég az az ösztrogén, ami bennem van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!