Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magamat a meleg érdeklődésemen?
De az az igazság, hogy annyi mindenről szinte le kellett volna már réges régen mondanom és beletörődnöm,megnyugodnom már!!!
Igazság szerint nem voltam sohasem alkalmas erre az egyetlen egy hús-vér emberi életre tisztelt gyakori kérdések felhasználók
Nem a sajnáltatás végett de rossz ha egy valaki élni akar de nem működik megfelelően számára az emberi élete úgymond úgyszólván mert egy beteg sérült fogyatékos és ezért a sors rá kényszeríti bele erőlteti mondjuk egy öngyilkosságba akár.ha egy súlyos betegség engem már nem visz el eddig sem sikerült sajnos.
Annyira nagyon régen régóta tépelődök vesződök magammal legalább minimum már a 2000es évek óta tizenéves tinédzser tini gyermekkorom,gyerekkorom óta
De előtte sem volt egyszerű!!!
Honnan tudja azt,hogy nem lehetek beteg!?
De igen mert felesleges fölösleges volt engem megszülnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!