Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ez hogy működik?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez hogy működik?

Figyelt kérdés

31 éves vagyok és még nem volt szexuális kapcsolatom. Arra gondoltam hogy akár fizetnék érte valakinek, de nem tudom, ott is leblokkolnék, nem sikerülne semmi. Vagy abban az esetben is fizetni kell? Végén kell fizetni? Hol érdemes keresgélni?

Bocsi ezekért a kérdésekért de nekem még párkapcsolatom sem volt soha mert nagyon félős vagyok

2022. nov. 29. 21:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Profira gondolsz?

Mert őket szépen felhívod telefonon, leegyeztetitek hogy mit szeretnél és a végén fizetsz, akkor is ha semmit se csináltál.

De nyugi ha olyant keresel aki vállal szüzesség elvételt is az csak fog egy kicsit igyekezni, hogy valami összejöjjön és ne menj el elégedetlenül.

2022. nov. 29. 21:33
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Vannak, akik akkor is szeretnek másnak örömet okozni, ha nem kapnak érte pénzt. Ha regisztrálsz valamilyen társkereső oldalon és beírod, hogy még nem voltál szexen, akkor aki ilyen, biztosan reagálni fog. A nagy kérdés, hogy szimpatikusak lesztek-e egymásnak. És ez független attól, hogy első vagy nem első partnered lesz-e az illető.

Ha fizetős szolgáltatást vásárolsz, akkor az előzőek ismeretében -ha jó az illető- nem csak felkínálja a testét, hanem gondoskodik róla, hogy neked jó legyen. (Neki nem kell élveznie, nyilván).

2022. nov. 29. 21:55
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező ezen már én is gondolkoztam, hogy elmegyek egy fizetőshőz. Igaz én már nem vagyok szűz. De olyan régen jártak már bennem, hogy ezen gondolkoztam.

De fizetni kell érte.

2022. nov. 29. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!