Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van olyan oldal ami működik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan oldal ami működik is kapcsolat/alkalmi téren?

Figyelt kérdés

Már egy ideje fent vagyok romeon de semmi. Tele mindenféle fura alakkal,akik verik magukat a semmire. Egyrésze nem is helyes(mint gondolja magát leírásában),igênytelen de nekik szexi pasi kell és magukat is annak látják. Lásd: Gigantikus hónaljkutya ami a képeken is látszik ,pattanásos arc,feszítgetnek giliszta testtel de izom sehol. Van aki még be is szól,holott soha nem is beszéltünk.

Hatalmas egó a semmire,beszélgetni senkivel sem lehet szinte egy két ember kivételével de azok is messze vannak.

Volt 1-2 talim de semmi nem lett belőle,mert vagy a hajam vagy pedig a kevésbé szőrös karom nem tetszett. Vagy pedig az hogy nincs kockás hasam,pedig versenyszerűen sportolok.

Nem lehetek ronda, mert mind a lányoknak és srácoknak bejöttem eddig élőben.

Mindenhol ezek az önimádó emberek vannak,vagy csak én lakom rossz helyen,és rossz oldalon keresgélek?

2022. aug. 9. 08:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Minden hol ez van, mindegy hogy hol élsz az országban.

Fel kell venni a ritmust, mást nem tudsz tenni ha nem te vagy a karmester - az az vagy játszol egymagadnak.

2022. aug. 9. 14:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Kapcsolat téren szinte abszolút reménytelen, azt az élet hoz, vagy nem hoz.Tapasztalat, a magam életéből.

Alkalmi téren nem tudom,de szerintem ott sem jobb a helyzet.

Nagyon sok az öntelt, kamus és pénzzel lehúzó emberke.Pl olyan,aki saját szerencsétlen életét a nyakadba zúdítja és várja , hogy segíts rajta, vagy mentsd ki az élethelyzetéből.

Ilyen van itt is, ezt fogod tapasztalni...

2022. aug. 9. 14:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem irhatsz ha gondolod

18

2022. aug. 9. 23:11
 4/5 anonim ***** válasza:
69%

Ami neked taszító, az másnak szexi. Ami neked ronda, az a másiknak vonzó. Ugyanolyan fura alak vagy te is, mint akiket kritizálsz. Ezért fogtok a Romeo előtt megöregedni, magányosan és kielégítetlenül.

Nem online kell bohóckodni. Tessék élni, bátornak és kezdeményezőnek lenni, meglesz az eredménye. És persze nem ártana lejjebb adni az igényekből, különben marad a kézimunka...

2022. aug. 10. 11:31
 5/5 anonim ***** válasza:
79%

4: Magadra ismertél? xD

"Gigantikus hónaljkutya ami a képeken is látszik ,pattanásos arc,feszítgetnek giliszta testtel de izom sehol. "

- Ezek aztán kurvára vonzóak.... Ja csak neked... Amúgy dettó jól látja a kérdező,ezeknek a srácoknak van a legnagyobb pofájuk a SEMMIRE. És hányinger a viselkedésük,na meg az igénytelenségük. Mert ez az.

Én is írtam már néhány sztorit itt szájszagtól kezdve minden volt az eddigi 5 darab talimnál.

Azt gondolom itt nem az igények magasak,hanem ezek alapvető higéniai elvárások. Nem kötelező mindenkivel lefeküdni.

Szexi "izmos" modell benyomású srácok kellenek nekik de ők még a nyomukba sincsenek 😂😂

Pont hogy TI fogtok megöregedni,mert ti veritek magatokat a semmire.. Én még 21 vagyok,adok magamra, de rohadtul nem az eseteim a magad fajta ken baba nagypofájú srácok. A masculin srácok meg már sehol...

Amúgy meg mutass már légyszi egy nem online platformú társkereső helyet..

2022. aug. 10. 13:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!