Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan oldal ami működik is kapcsolat/alkalmi téren?
Már egy ideje fent vagyok romeon de semmi. Tele mindenféle fura alakkal,akik verik magukat a semmire. Egyrésze nem is helyes(mint gondolja magát leírásában),igênytelen de nekik szexi pasi kell és magukat is annak látják. Lásd: Gigantikus hónaljkutya ami a képeken is látszik ,pattanásos arc,feszítgetnek giliszta testtel de izom sehol. Van aki még be is szól,holott soha nem is beszéltünk.
Hatalmas egó a semmire,beszélgetni senkivel sem lehet szinte egy két ember kivételével de azok is messze vannak.
Volt 1-2 talim de semmi nem lett belőle,mert vagy a hajam vagy pedig a kevésbé szőrös karom nem tetszett. Vagy pedig az hogy nincs kockás hasam,pedig versenyszerűen sportolok.
Nem lehetek ronda, mert mind a lányoknak és srácoknak bejöttem eddig élőben.
Mindenhol ezek az önimádó emberek vannak,vagy csak én lakom rossz helyen,és rossz oldalon keresgélek?
Minden hol ez van, mindegy hogy hol élsz az országban.
Fel kell venni a ritmust, mást nem tudsz tenni ha nem te vagy a karmester - az az vagy játszol egymagadnak.
Kapcsolat téren szinte abszolút reménytelen, azt az élet hoz, vagy nem hoz.Tapasztalat, a magam életéből.
Alkalmi téren nem tudom,de szerintem ott sem jobb a helyzet.
Nagyon sok az öntelt, kamus és pénzzel lehúzó emberke.Pl olyan,aki saját szerencsétlen életét a nyakadba zúdítja és várja , hogy segíts rajta, vagy mentsd ki az élethelyzetéből.
Ilyen van itt is, ezt fogod tapasztalni...
Ami neked taszító, az másnak szexi. Ami neked ronda, az a másiknak vonzó. Ugyanolyan fura alak vagy te is, mint akiket kritizálsz. Ezért fogtok a Romeo előtt megöregedni, magányosan és kielégítetlenül.
Nem online kell bohóckodni. Tessék élni, bátornak és kezdeményezőnek lenni, meglesz az eredménye. És persze nem ártana lejjebb adni az igényekből, különben marad a kézimunka...
4: Magadra ismertél? xD
"Gigantikus hónaljkutya ami a képeken is látszik ,pattanásos arc,feszítgetnek giliszta testtel de izom sehol. "
- Ezek aztán kurvára vonzóak.... Ja csak neked... Amúgy dettó jól látja a kérdező,ezeknek a srácoknak van a legnagyobb pofájuk a SEMMIRE. És hányinger a viselkedésük,na meg az igénytelenségük. Mert ez az.
Én is írtam már néhány sztorit itt szájszagtól kezdve minden volt az eddigi 5 darab talimnál.
Azt gondolom itt nem az igények magasak,hanem ezek alapvető higéniai elvárások. Nem kötelező mindenkivel lefeküdni.
Szexi "izmos" modell benyomású srácok kellenek nekik de ők még a nyomukba sincsenek 😂😂
Pont hogy TI fogtok megöregedni,mert ti veritek magatokat a semmire.. Én még 21 vagyok,adok magamra, de rohadtul nem az eseteim a magad fajta ken baba nagypofájú srácok. A masculin srácok meg már sehol...
Amúgy meg mutass már légyszi egy nem online platformú társkereső helyet..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!