Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orvosi fétises pasihoz elmennél, vagy voltál már?
Figyelt kérdés
Állítólag csak orvosi vizsgálatot csinálna...2022. nov. 22. 16:17
2/12 anonim válasza:
Csak orvosi vizsgálatért miért nem mész rendes orvoshoz?
3/12 anonim válasza:
Nem mernék sosem idegenhez elmenni. Ahogy Hadházi Laci mondta, rengeteg a hülye.
4/12 anonim válasza:
Eljátsza hogy megéri a vérnyomásod, ezért nem menné a szomszédba se.
Semmi szex?
5/12 anonim válasza:
Voltam már ilyen pasiknál. Előtte én alaposan megszűröm, hogy kivel szeretnék találkozni és kivel nem. Eddig egyetlen eset volt, hogy rosszul mértem fel a helyzetet, nem is volt annyira kellemes élmény.
6/12 A kérdező kommentje:
Mert mi lett a vége kedves utolsó?
2022. nov. 28. 16:37
7/12 anonim válasza:
Semmi rossz dolog nem történt, az illető nagyon alapos volt, de a személye, személyisége nem volt szimpatikus, maga a közeg sem volt túl fényes, egyszerűen csak kellemetlen szájízt hagyott maga után az eset.
8/12 A kérdező kommentje:
De akkor nem volt szex? Fogdosott vagy hogyan zajlott pontosan?
Idős, fiatal?
2022. nov. 30. 11:36
9/12 anonim válasza:
Nem volt szex. Igazából tényleg nagyon alapos vizsgálatot kaptam tőle, majdhogynem azt merem mondani, hogy orvosnál sem kapnék ilyet, de pld. hiába kértem, hogy vigyázzon egy anyajegyemre, folyamatosan hozzányúlt. Középkorú fickó volt, csak annyira fogdosott, amennyire a vizsgálat igényelte. A vizsgálat menete pedig egy teljesen normális vizsgálatéhoz hasonlított, arra sem lehet panaszom. A személye nem tetszett az illetőnek és néha a viselkedése is (ld. anyajegy) is fura volt.
10/12 A kérdező kommentje:
És akkor Ő erre izgult, kiverte magának? xd
2022. dec. 1. 07:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!