Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Elmennétnek randizni vele?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmennétnek randizni vele?

Figyelt kérdés

Egy oktatáson veszek részt, 3 hónapos, és feltűnt, hogy a tanár nagyon kacérkodik az egyik diákkal. Vagyis nem is diák, meg tanár beosztás van, mint egy középiskolában, vagy egyetemen, hanem ez ilyen sima továbbképzés jellegű, felnőttekkel. Egyik alkalommal az oktatás vége után 45-50 perccel visszamentem a terembe, már zárva volt az épület, úgy engedett be a portás. mert bent hagytam a telefontöltőmet, és amikor mentem a terem fele, láttam a résnyire nyitott ajtón, hogy azt a "diákot" dugja hátulról a tanár.

Eléggé felizgultam, ki is vertem a WC-n, viszont valahogy gondolom meglátott a tanár, mert kért, hogy ez maradjon titokban.

Mondom oké nem gond, végülis elkezdtünk beszélgetni akkor messengeren, és rám is elkezdett nyomulni, és mivel én bi vagyok, és ez egy kis város, megörültem annak, hogy végre valaki nem kamus akar valamit tőlem, viszont mivel szűz vagyok, én csak olyannak adnám oda magamat, akivel utána kapcsolatban tudnék lenni. Ezt mondtam a tanárnak is, aki mondta, hogy nem gond, ők úgy is csak szexrandiznak a másik sráccal, boldogan összejönne velem, ha úgy alakul, és megvárna, nem kéne sietni, vagy azonnal lefeküdni, majd elhívott csütörtökre egy randira.

Szerintetek belemenjek?

2022. aug. 22. 11:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze.
2022. aug. 22. 11:52
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szép kis mese,hihető...
2022. aug. 22. 12:05
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Kamu, álmodik a nyomor.
2022. aug. 22. 12:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha igaz akkor hajrá szerintem
2022. aug. 22. 12:19
 5/9 A kérdező kommentje:
nem mese
2022. aug. 22. 12:35
 6/9 anonim ***** válasza:
84%

Hát ha igaz, akkor egy próbát megér, viszont ha tanácsolhatom ne feküdj le vele rögtön. Ismerd meg egy kicsit, nehogy csak kamu legyen az hogy ő is kapcsolatot akar, aztán szépen lekoptasson miután megvoltál neki.

Szép dolog, hogy olyannal akarod elveszteni akivel valami komolyabb van köztetek. Elvégre az elsöt az ember egy életre megjegyzi!

2022. aug. 22. 12:41
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha az iskola épületében nyomja a másik diákot, kötve hiszem, hogy bármi komolyat akarna a kérdezőtől. :D
2022. aug. 22. 12:54
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem iskola, hanem egy sima epulet olyasmi mint ahol nyelvtanfolyamok vannak.
2022. aug. 22. 13:19
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem az ilyen meséket, mindig feláll tőlük a farkam.
2022. aug. 24. 12:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!