Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmennétek randizni egy olyan pasival, aki bár nincsen a képen megjelölve, de szerepel egy olyan képen, ahol két roma között ül a lakásban az ágyon?
Nem biztos, de van az a pénz :)
Amúgy, ha nem rasszizmus, nem mindegy, hogy ki du*ta korábban? Csak ne legyen nemibeteg.
Egyértelmű, hogy nem!!!! És meg is válaszolom miért. (láttam már egy két dolgot főleg pasiként hogy vannak ezek.)
Nos, első sorban attól, hogy nem roma az illető, de ugyan úgy lehetnek neki roma attitűdjei. Másik, mivel villogni akar a spanoknak majd, hogy ő milyen nagy "károly" ezért majd veled villog keménykedik kicsit beszólogat, hogy lássák a spanok milyen kemény csávó.
És hiába fehér, ha "fehér roma". nem én találtam ki! Tényleg van ilyen amikor romák között nőt fel, vagy nem elég barna, de ahogy előbb is mondtam roma attitűd az erősen jelen lesz. Miért kellene kockáztatni. Annyi sinlge pasi van, miért egy zűrös kell neked? Milyen jövőt képzelsz vele?
(nem rasszizmusból írtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!