Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Elmennétek randizni egy olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmennétek randizni egy olyan pasival, aki bár nincsen a képen megjelölve, de szerepel egy olyan képen, ahol két roma között ül a lakásban az ágyon?

Figyelt kérdés
Nézegettem Facebook-on, hogy kik lájkolták a képét, és láttam, hogy imádomozta neki egy roma srác is, akinek a képei között szerepelt a fent leírt kép.
2022. jan. 25. 14:17
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
86%
NEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2022. jan. 25. 14:17
 2/15 anonim ***** válasza:
89%
Ennyi nem lenne akadály.
2022. jan. 25. 14:21
 3/15 A kérdező kommentje:
A pasi akit elakarok hívni randizni, egyébként nem roma származású, és tök értelmes, és aranyos pasi, ezért nem gondolom amúgy, hogy 2 (nem rasszizmus) olyan leszakadt embernek engedte, hogy megdugják őt.
2022. jan. 25. 14:22
 4/15 anonim ***** válasza:
90%

Nem biztos, de van az a pénz :)

Amúgy, ha nem rasszizmus, nem mindegy, hogy ki du*ta korábban? Csak ne legyen nemibeteg.

2022. jan. 25. 14:25
 5/15 anonim ***** válasza:
94%

Egyértelmű, hogy nem!!!! És meg is válaszolom miért. (láttam már egy két dolgot főleg pasiként hogy vannak ezek.)

Nos, első sorban attól, hogy nem roma az illető, de ugyan úgy lehetnek neki roma attitűdjei. Másik, mivel villogni akar a spanoknak majd, hogy ő milyen nagy "károly" ezért majd veled villog keménykedik kicsit beszólogat, hogy lássák a spanok milyen kemény csávó.

És hiába fehér, ha "fehér roma". nem én találtam ki! Tényleg van ilyen amikor romák között nőt fel, vagy nem elég barna, de ahogy előbb is mondtam roma attitűd az erősen jelen lesz. Miért kellene kockáztatni. Annyi sinlge pasi van, miért egy zűrös kell neked? Milyen jövőt képzelsz vele?

(nem rasszizmusból írtam)

2022. jan. 25. 14:27
 6/15 anonim ***** válasza:
55%
Igen. A többi alapján normális. Arról hogy mondjuk hova született és kik voltak a sulis társai, stb nem tehet. Szerintem! Ismerd meg!
2022. jan. 25. 14:31
 7/15 anonim ***** válasza:
90%
Leírás alapján egy igazi suttyó fehércigó lehet. Kössz nem.
2022. jan. 25. 14:31
 8/15 anonim ***** válasza:
77%
Minden elismerésem annak, aki tudta értelmezi a kérdést és válaszolni rá!
2022. jan. 25. 14:50
 9/15 A kérdező kommentje:
Nem fehér cigány, rendes dolgozó ember, már beszéltünk videochatben is, egyetemen ismerkedtünk meg, ezért gondolom úgy, hogy nem dugatta meg magát azzal a 2 pasival.
2022. jan. 25. 15:16
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
De akkor nem derül ki, hogy keveredett közéjük?
2022. jan. 25. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!