Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A homoszexuálisok miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A homoszexuálisok miért hangoztatják a nyilvánosság előtt, hogy melegek?

Figyelt kérdés
A szexualitásnak nem magánügynek kellene lennie?
2022. nov. 21. 23:11
1 2 3
 21/24 Béla211 ***** válasza:
100%
Pont ez az melegként egy évvel ezelőtt csak úgy lehetett gyereked, ha ezt szakemberek jó váhagyták. És megfeleltél a követelményeknek. Most már ez nincsen, mert ellehetetliniteték az örökbe fogadást. Miniszteri jóvá hagyás kell, ha egyedül állóként örökbe akkasz fogadni. Szóval kérdező örülhetsz ezt Magyarországon már nem engedik. Csak az a sajnálatos, hogy már a gyámügy is politikai ideológia alapján dönt és nem szakmailag.
2022. nov. 23. 13:58
 22/24 anonim ***** válasza:
6%
Azért az örökbefogadás a heteró pároknál is uúgy van mint a melegeknél! Örökbefogadáskor a heterókat is szigorúan vizsgálják, anyagilag stb, és kizárólag házastarsak figadhatnak örökbe.
2022. nov. 23. 15:55
 23/24 Béla211 ***** válasza:
85%

Igen tudom. Most én arra gondoltam mikor nem fogadnak örökbe hanem természetesen uton fogan meg a gyerek.Ügye melegként a egyetlen hívatalos út az örökbe fogadás maradt.Bocsi, hogy félre érthető voltam és azt az érzetett keltetem, hogy a heteróknak jóval könyebb lenne egy örökbe fogadás. Persze ha valaki örökbe akkar fogadni mindenkinek ugyan azon a procedurán kell végigmeni. Egy éve még egyedül állóként mükődött az örökbe fogadás. Most már miniszteri engedély kell hozzá.

Igaz mindig utólsók voltak a sorban. Előszőr a gyerekeket a házasoknak ajánlották fel , ha nekik nem kellet utána következtek csak az egyedülállók. Ezt csak azért korlátozták, hogy a homoszexualitások ne tudjanak örökbe fogadni. De nem hiszem, hogy állami gondozásban jobb helyük lenne ezeknek a gyerekeknek. Mint egyedül álló szülőnél vagy ne adj isten homoszexuális párnál.

2022. nov. 23. 16:49
 24/24 anonim ***** válasza:
92%

"Akkor egy normális HETERO párnak kell adni a gyereket."

Áruld már el, heterónak lenni valami szupererő? Eddig azt tapasztaltam, hogy aki kvázi magára tetováltatja, hogy hetero, az mást nem ért el az életben, és ez az egyetlen dolog, amire büszke tud lenni. Ami szomorú.

2022. nov. 29. 16:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!