Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A homoszexuálisok miért hangoztatják a nyilvánosság előtt, hogy melegek?
Figyelt kérdés
A szexualitásnak nem magánügynek kellene lennie?2022. nov. 21. 23:11
11/24 anonim válasza:
9-es, nagyon a szívemből szóltál! ❤️🌈
10-es: És már itt is van a kettős mérce, mert másnak ez már rögtön nyilvánosság előtt hangoztatás. Sokan nem képesek belegondolni más ember helyzetébe vagy beleérezni magukat mások életébe.
12/24 anonim válasza:
Kérdező Kifejtenéd hogy ezt hol tapasztalod?
Vagy az afektáló hercegnőkre gondolsz akik mindenhol ott vannak, de valóságban a melegek csoportjának 1%át se teszik ki.
13/24 anonim válasza:
3-as! Heteró nő vagyok, de soha nem csókoloztam nyilvánosan, sosem ültem bele a ferfi ölébe nyilvásonan stb. Ugyanis ez csakis 2 emberre tartozik, heterók között is. Max kézenfogva megyek az élettarsammal, de a többi fentebb felsorolt dolgot automatikusan mindketten a magánügyünknek tartjuk. Ehhez tudod kell egyféle szellemi érettség. Láttam már 2 nőt kézenfogva sétálni, de 2 férfit is, és akar hiszed akar nem, senkit nem zavartak. Sőt, senki sem szólt be nekik, senki sem nevette ki őket, hanem mindenki azt látta, hogy 2 ember kézenfogva sétál a városban, mint ahogy a párok teszik.
14/24 anonim válasza:
Azért,mert sok húgyagyú szerint nem az,és folyton megkérdezik,pl kivel élsz,van-e gyereked,stb..
15/24 anonim válasza:
13-as vagyok és a 14-re ragálnék: en nőként teljesen idegenektől is megkapom hogy miert nincs gyerekem, miért nem akarok gyereket, miért nem vagyok férjnél, miért nem megyek férjhez? Teljesen egyszerűen elintézem: Önnek ehhez mi köze? Aztán ennyi.
16/24 Béla211 válasza:
Én ezt mondtam már üzem orvosnak is. Volt egy hererákom és fel ajánlották ügye kemó előtt, hogy eltesznek spermát én ezzel a lehetőséggel nem éltem, mert természetes uton úgy se lenne gyerekem.Na mikor mentem vissza munkába kérdezte a doki van e család mondom nincsen. Na akkor elkezdte, hogy ilyen idősen már gyereknek kénne lenni meg asszonynak. És mért nem fagyasztotam spermát. Mondom mert nem láttam értelmét. De mért nem ezt a lehetőséget nem szabad ki hagyni. Na itt elszakadt a cérna és mondtam neki, hogy azért nem mert meleg vagyok. És van bejegyzet életársi kapcsolatom és lenne már egy örökbefogadott gyerekünk,ha ezt az állam és a polgárok nem néznék rossz szemmel. Na itt 1 perc néma csend. Az asszisztensnő mondta, hogy ők nem akkartak rosszat. Mondtam, hogy ezzekkel a kérdésekkel igen durván belemásztak az ember magán életébe. Na csak ekkor szólalt meg a doki és elnézést kért a kérdések miatt.
17/24 A kérdező kommentje:
16-os!
A melegek NE akarjanak gyereket!
A gyereket megkérdezitek, hogy akarja-e, hogy két férfi nevelje fel?
2022. nov. 23. 11:32
18/24 anonim válasza:
Miért a csóró családba születőket,alkesz,mentálisan retardált szülők közé születőket ki kérdezi meg?
Ezek nagyobb problémák..
19/24 A kérdező kommentje:
Akkor egy normális HETERO párnak kell adni a gyereket.
2022. nov. 23. 13:31
20/24 anonim válasza:
Bár heteró vagyok, de én gyerekvállalás előtt még a heterókat is kivizsgáltatnám pszichiáterrel/pszichológussal, hogy, mentálisan alkalmasak-e egy gyerek nevelésére. Sok embernek kutya sem való, nemhogy gyerek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!