Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Idővel ez hogyan fog változni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idővel ez hogyan fog változni?

Figyelt kérdés

Egy 25 éves biszex srác vagyok és megismerkedtem egy sráccal 4 hónapja, akivel nagyon jól kijövünk, helyes, normális és teljesen az esetem srácként.

Eddig sosem volt kapcsolatom sráccal, csak csajokkal, viszont (félig meddig) már kapcsolatban vagyunk. Nem mondtuk ki, de a legtöbb szabadidőt együtt töltjük, heti 4-5 napot együtt alszunk, közösen tervezünk programokat és rendszeres nemi életet élünk. (nekem ez már kimondatlanul is kapcsolat)

Nagyon szeretek vele lenni, viszont még ennyi idő után is néha elfog egy rossz érzés az aktus után, hogy nagyon jó volt, nagyon élveztem de valami hiányzik. Utóbbi időben kicsit gondolkodtam rajta és feltűnt nekem hogy egyre többet nézem a csajokat az utcán, boltban, kb mindenhol. Lehet ami eddig forditva volt - azaz ha lánnyal voltam kapcsolatban akkor srácot kivántam, most pedig sráccal vagyok monogám kapcsolatban és csajt kivánok? Elmúlhat ez idővel? Beszéljek vele erről?

Ő meleg és tudja rólam hogy biszex vagyok. Igazából meg merem kockáztatni hogy ez az eddigi legboldogabb kapcsolatom, teljesen felszabadult vagyok és élvezem minden vele töltött percet, akárhol vagyunk és akármit is csinálunk kettesben. Ezért nem akarom ezt elszúrni sehogy sem.

Köszi előre is a tanácsokat.

2022. nov. 21. 10:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
16%
Sokszor a biszex férfi nővel van kapcsolatban, ezesetben én sem kezdeményeznék vele semmit...
2022. nov. 21. 23:50
 12/12 Perverzsrac94 ***** válasza:
89%

Én szurkolok nektek, mert ez egy gyönyörű kapcsolatnak hangzik, amit leírtál, csak ott ez a de...

Beszélj vele, légy őszinte, abból baj nem lehet.

Nem vagyok biszex, nem tudom, hogy nálatok ez hogy működik, de azt tudom, hogy a hűség az akarat kérdése, semmi más. Ha szereted és erős tudsz maradni, biztos vagyok benne, hogy le fogod tudni magadban győzni a vágyat.

28/F

2022. dec. 1. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!