Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idővel ez hogyan fog változni?
Egy 25 éves biszex srác vagyok és megismerkedtem egy sráccal 4 hónapja, akivel nagyon jól kijövünk, helyes, normális és teljesen az esetem srácként.
Eddig sosem volt kapcsolatom sráccal, csak csajokkal, viszont (félig meddig) már kapcsolatban vagyunk. Nem mondtuk ki, de a legtöbb szabadidőt együtt töltjük, heti 4-5 napot együtt alszunk, közösen tervezünk programokat és rendszeres nemi életet élünk. (nekem ez már kimondatlanul is kapcsolat)
Nagyon szeretek vele lenni, viszont még ennyi idő után is néha elfog egy rossz érzés az aktus után, hogy nagyon jó volt, nagyon élveztem de valami hiányzik. Utóbbi időben kicsit gondolkodtam rajta és feltűnt nekem hogy egyre többet nézem a csajokat az utcán, boltban, kb mindenhol. Lehet ami eddig forditva volt - azaz ha lánnyal voltam kapcsolatban akkor srácot kivántam, most pedig sráccal vagyok monogám kapcsolatban és csajt kivánok? Elmúlhat ez idővel? Beszéljek vele erről?
Ő meleg és tudja rólam hogy biszex vagyok. Igazából meg merem kockáztatni hogy ez az eddigi legboldogabb kapcsolatom, teljesen felszabadult vagyok és élvezem minden vele töltött percet, akárhol vagyunk és akármit is csinálunk kettesben. Ezért nem akarom ezt elszúrni sehogy sem.
Köszi előre is a tanácsokat.
Így ahogy ezt olvastam, ez egy csodálatos dolog.
Gratulálok Neked,és nem is hinnéd, mennyein vannak, vagyunk,akik ilyen barátságnak, kapcsolatnak igazán örülnénk....mit megadnánk érte.
A kérdésedre a választ én egy könyvben olvastam :
Katona André: Mennyi időnk van ?
Csodálatos könyv,tizennégyszer olvastam el és mindig meghatott.De ahogy írsz a Ti történetekről, így vannak hasonló vonások a könyvvel.
De ne legyen igazam, és sokáig éljetek szeretetben !!!!
Egy igazi biszex ilyen mint te!
Meneküljön tőle minden meleg, és heteró, mindíg is mondtam.
Megoldást még nem hallottam a problémára, csak őszinte nyitott kapcsolatot azt meg nem sokan viselik.
Lehet te se tudnád kezelni.
A legjobb amit tehetsz az egyenesség és az őszinteség.
Ne fojtsd el magadban és ne titkold előtte milyen érzések vágyak vannak benned, beszéljetek róla még akkor is ha úgy érzed vitát generálnál vele.
Az idén lett 10 éves a kapcsolatunk, noha esetünkben mindketten melegek vagyunk, de úgy érzem valójában ilyen egyszerű a hosszú kapcsolat "titka". :)
Amúgy marha jó hogy a b*ziknak mennyi baja van a biszexuálisokkal.
Azt akarják hogy el legyenek fogadva, közben meg másokkal hogy viselkednek.
Én melegként nem kezdek biszexekkel.a csalódást ,pofáraesést csak így lehet kivédeni.
Ám......akik mindenféle erkölcstelennek elhordják a biszexeket.....belegondoltak abba hogy a biszexualitás nem lehet egy egyszerű dolog . A hetero és homo szexualitás a vagy fehér vagy fekete....de a biszexualitás az mindkettő.És vajon a biszexuálisok tehetnek róla hogy biszexek?És van e erkölcsi ,morális joga bárkinek is hogy megmondja hogy a biszex legyen homo vagy hetero.gondoljatok ezekbe bele mielőtt bizonyos jelzőket ráaggattok valakire .hozzáteszem ,melegként tisztában vagyok vele ,ha biszexuáliscpasival ismerkedem akkor az érzelmeim sérülhetnek .Ezért nem is ismerkedem velük.Ha valaki bevállalja az vállalja a kockázatot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!