Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kerüljek hozzá közelebb?
Van egy fiú aki tetszik, de nem tudom róla h meleg vagy bi lenne-e egyáltalán, mert régebben volt barátnője. Viszont nagyon jól kijövünk, két évvel fiatalabb nálam, én gimiben negyedikes vagyok,ő másodikos. Gyakran mondunk egymásnak vicceket és szerintem gyakran "úgy" nézünk egymásra. Suliban is gyakran járunk át egymás osztályába meg a folyosón és a büfében is sokat beszélünk, de nem tudom hogyan kellene lépni. Próbáltam megdícsérni a kabátját, stb apró jeleket, mindig mosolygunk egymásra, ha a folyosón kezet fogunk abba is próbálok mindent beleadni, de nem tudom mi többet lehetne még tenni.
Felvidéki kisebb város gimnáziumáról van szó, de sulin kívül is nagyjából heti 1x találkozunk baráti társaságon belül.
Köszönöm ha valaki tud mondani személyes tapasztalatot vagy tanácsot.
Pl amikor a suliban taliztok a büfénél, vagy a folyósón, akkor esetleg megkérdezhetnéd, hogy van-e kedve eljünni veled vmi közös programra. Ez lehet akár egy film a moziban, amire mindketten kíváncsial vagytok, bowlingozás, vagy akár át is hívhatod játszani vmi videojátékkal... Igazából bármilyen program, ami mindkettőtöket érdekel.
Na és az ilyen alkalmakon tudnál hozzá sokkal közelebb kerülni, és rájönni, hogy vonzódik-e a fiúkhoz, illetve hozzád.
Tapasztalat az nincs, mert nekem sajnos így full kimaradt a "high-school romance", de nektek nagyon sok sikert! :D
Az #1-es teljesen jól írja. Menjetek el kettesben közös programra. Igyatok meg egy teát, kávét, hívd át filmezni, játszani, moziba.
Annyival kiegészíteném, hogy ne egy alkalomtól várj csodát, adj neki kifutási időt.
Nekem se volt "high-school romance" de nektek szurkolok!
Írd meg légyszi, ha lesz valami.
28/F
Szerintem is tök jók a fenti hozzászólások, tök emberi dologról közelitik meg a szitut.
Nekem van másik, kevésbé emberi perspektivám is, nagyon sokáig igy ellenőriztem a dolgokat: megnéztem, hogy kiket követ közösségi oldalakon. Korábban lehetett látni a kedveléseket, ez a funkció ugyan már megszűnt, és tudom, hogy más pl Budapesten és felvidéken, de kiindulásnak akár ez is jó lehet.
Egyébként pedig bátorság, Te vagy az idősebb, ha nem rontasz ajtóstól a házba, akkor nem lehet nagy gond!
Köszönöm mind3 válaszolónak, megprobalom.
#3as, igen ezt néztem és volt 1 követője akit nem tudtam megmagyarázni honnan ismerhet és okot ad feltételezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!