Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pénzért mit vállaltál szexben?
Figyelt kérdés
Már ha vállaltál, de most ez azoknak szól akik vállaltak. Hány évesek voltatok?2022. nov. 14. 17:24
41/51 Gaydoctor23 válasza:
Ha nem jön be a pasi,akkor semmit.Amennyiben tetszik,úgy anyagilag támogathat de ez nem a sexért,hanem baráti alapon.
42/51 anonim válasza:
Engem csak le kellene pisilni, ahogyan a legelső kommentelő is tette valakivel ;) járna érte csomó $$
szex nem érdekel, az meg van oldva másképp
27/f
43/51 anonim válasza:
Max csak szophatnának, akkor ha szimpi az illető.
44/51 anonim válasza:
Mondjad mit akarsz és megmondom az árát.
45/51 anonim válasza:
Én szívesen bevállalok kicsit extrém dolgokat is...
46/51 anonim válasza:
Sok mindent bevállalok. Meg kell beszélni.
47/51 anonim válasza:
Akik válaszoltak: van közöttetek 20 év körüli, középmagas, vékony passzív?
48/51 anonim válasza:
28-as srác vagyok, magas, picit mackós. diszkrét szextalikban bennelennék, aktívként, ideális esetben mindketten váltanánk, de ha megvan a szimpátia passzívvá is át tudok alakulni ;)
49/51 anonim válasza:
16éves korom óta elégítek ki pasikat pénzért. Bdsm met már nem tudtam vállalni nagyon fájt a fenekelés. 19/p
50/51 anonim válasza:
10 perces videót készítettünk. Dugás szopassal nyalassal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!