Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Pénzért mit vállaltál szexben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pénzért mit vállaltál szexben?

Figyelt kérdés
Már ha vállaltál, de most ez azoknak szól akik vállaltak. Hány évesek voltatok?

2022. nov. 14. 17:24
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
82%
egyetemista koromban pénzért szoptam pár idősebb pasit. Azóta nem voltam pasival egyáltalán.
2022. nov. 15. 08:06
 12/51 anonim ***** válasza:
90%
Egy heteró fiu rendszeresen leszop engem, mert kell neki a pénz. Dolgozni nem akar inkább szopik. Munkának tekinti.
2022. nov. 15. 12:30
 13/51 anonim ***** válasza:
95%

19 évesen nagyon gyorsan kellett többszázezer Ft-hoz jutnom és lesz . ptam pár férfit. Huszonéves meg 50-es is volt köztük.

10 alkalom után összejött a pénz, utána még bevállaltam egyszer, azóta nem csináltam, és nem is fogom többet soha.

Egyébként az első alkalom volt csak nehéz, utána már simán ment. A tel.számomat meg egymásnak adogatták de volt aki netes hirdetésre jelentkezett.

Nem vagyok büszke egyáltalán, de azért kibírható volt.

2022. nov. 15. 14:53
 14/51 anonim ***** válasza:
84%

Pasimmal együtt nyaralunk és ő fizeti a Szállásomat de a többit utazást én.

3x többet keres nálam.

2022. nov. 15. 15:13
 15/51 budaiz ***** válasza:
85%

8 as ne törj pálcát senki feje fölött! Közöd sincs hozzá!

Azèrt mert belementek dolgokba attol még tisztességes emberek lehetnek. Mitől rosszabb az aki fiatal adottságát kihasználja ha ugy gondolja, annál aki folyamatosan alkalmizik?

2022. nov. 15. 16:57
 16/51 anonim ***** válasza:
84%

Penzert bevallalnek szerintem oralt, mert nagyon kell a casht.

De csak azt vallalnam es lehet elotte kene igyak 1-2 felest

2022. nov. 16. 04:28
 17/51 anonim ***** válasza:
91%

Inkább én fizettem néhány alkalommal, mondjuk egy kivételével nem is így indult a történet.

Általában ilyen lájtosabb barátság extrákkal ismertségek voltak, volt aki rákérdezett, máskor én ajánlottam fel, 16-20 körül voltak.

2022. nov. 16. 13:04
 18/51 anonim ***** válasza:
12%
Fiatalkorút prostituáltál utolsó? És neked ez így rendben van?
2022. nov. 16. 13:08
 19/51 anonim ***** válasza:
86%
Egyébként is tetszett neki, hónapokig összejártunk, neki segítség volt. Engem meg különösebben nem érdekel a pénz, nem látok benne kivetnivalót, nem volt kényszerítve semmire. Az meg alap, h meghívom ha éhes vagy szomjas.
2022. nov. 16. 13:23
 20/51 anonim válasza:
100%
használt zoknit és alsógatyát postáztam pénzért:d
2022. nov. 17. 18:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!