Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Jó vagy rossz emlék volt az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó vagy rossz emlék volt az első meleg élményed?

Figyelt kérdés
Mitől volt rossz ha az volt?
2022. nov. 14. 11:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos rossz volt. Nagyon. Nekem ugyanis az első kb erőszak volt. Egy táborban volt. A "felügyelő" sráccal voltam egy szobába. Egyik este beszélgettünk maszturbálásról, stb. Én 15 a csávó 19. Aztán mondta nem verjük-e ki. Elkezdtük. Mire odajött, hogy szopjam kicsit. Nem akartam. De erőszakoskodott. Végül benyomta a számba és kb megdugta a szám. Majd megfenyegetett, hogy ha elmondom bajom lesz. Én inkább nem szóltam semmit.

Másnap ugyanezt megismételte a masztis felvezetés nélkül. Összesen 3x tette meg velem az 1 hetes táborban. Ma se tudom miért hagytam amúgy. Talán mert erősebb volt nálam, meg féltem mi van ha kiderül. Nem tudom.

2022. nov. 14. 17:54
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Micsoda emberi sorsok. Döbbenten olvasok.
2022. nov. 14. 22:25
 13/15 everlight ***** válasza:
100%
JÓ VOLT.16 ÉVESEK VOLTUNK.Ő kezdeményezett suli után felhívott magához.Először ő dugott meg,kellemes érzés volt.Utána én dugtam meg,bár lányokat előtte dugtam,de a kölcsönös dugás is jó.
2022. nov. 16. 00:32
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Még semmilyen.
2022. nov. 30. 15:03
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
15 voltam és az osztálytársam szopott le. Jó volt, utána hetente többször is csinálta nekem, én nem viszonoztam de nem is várta el egyáltalán. Azóta csak nőkkel voltam.44f
2022. dec. 25. 11:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!