Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó vagy rossz emlék volt az első meleg élményed?
Figyelt kérdés
Mitől volt rossz ha az volt?2022. nov. 14. 11:37
11/15 anonim válasza:
Sajnos rossz volt. Nagyon. Nekem ugyanis az első kb erőszak volt. Egy táborban volt. A "felügyelő" sráccal voltam egy szobába. Egyik este beszélgettünk maszturbálásról, stb. Én 15 a csávó 19. Aztán mondta nem verjük-e ki. Elkezdtük. Mire odajött, hogy szopjam kicsit. Nem akartam. De erőszakoskodott. Végül benyomta a számba és kb megdugta a szám. Majd megfenyegetett, hogy ha elmondom bajom lesz. Én inkább nem szóltam semmit.
Másnap ugyanezt megismételte a masztis felvezetés nélkül. Összesen 3x tette meg velem az 1 hetes táborban. Ma se tudom miért hagytam amúgy. Talán mert erősebb volt nálam, meg féltem mi van ha kiderül. Nem tudom.
12/15 anonim válasza:
Micsoda emberi sorsok. Döbbenten olvasok.
13/15 everlight válasza:
JÓ VOLT.16 ÉVESEK VOLTUNK.Ő kezdeményezett suli után felhívott magához.Először ő dugott meg,kellemes érzés volt.Utána én dugtam meg,bár lányokat előtte dugtam,de a kölcsönös dugás is jó.
15/15 anonim válasza:
15 voltam és az osztálytársam szopott le. Jó volt, utána hetente többször is csinálta nekem, én nem viszonoztam de nem is várta el egyáltalán. Azóta csak nőkkel voltam.44f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!