Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mire volt jó? Vagy mit keres egy ilyen srác?
Egy 20 éves srác írt rám pár napja Romeon,már nagyon régóta nézegetett 1 éve is már. Profilja szépen megvolt fogalmazva, de ilyenek voltak benne: Kocsid legyen/ gondolom az utazás miatt/ ,meg mindegy hogy milyen vagy csak kockás hasad legyen. Ennek ellenére visszaírtam. Küldtem neki hasképet mert kért. Erre letiltott. Amúgy nem voltam elhízva meg semmi feleslegem nincs.
A srác amúgy sem volt nagyszám,mert ő is küldött ilyen képet,nem volt semmi alkata,zsíros volt a melle,és egyáltalán nem volt izmos sem. Bár engem nem érdekelt..
Miért írt rám és nézegetett ha ennyire nem jöttem be és még egy nem-et sem írt?
Jaj... ezeket úgy nem szeretem.
Rám meg idős papák írogatnak, de mindig megmondom nekik szépen, hogy bocsi de nem èrdekel. Ennyi..
Azért valamit írhatott volna ő is.
Amugy te hány éves vagy?
Mert erre gerjed, ez a fétise.
#2-es vagyok
Szerintem az ilyenekkel alapból nem érdemes folytatni a beszélgetést.
Én is szeretem tudni, hogy hogyan néz ki akivel beszélek, de én csak az arcára vagyok max kíváncsi, hogy legyen róla valami fogalmam.
Nem az határoz meg, hogy milyen a hasad(?!??). Nem is értem.
Egyébként te komoly céllal ismerkedsz?
#2-es vagyok
(Köszi hogy válaszoltál😊)
Szerintem az ilyenekkel alapból nem érdemes folytatni a beszélgetést.
Én is szeretem tudni, hogy hogyan néz ki akivel beszélek, de én csak az arcára vagyok max kíváncsi, hogy legyen róla valami fogalmam.
Nem az határoz meg, hogy milyen a hasad(?!??). Nem is értem.
Egyébként te komoly céllal ismerkedsz?
Azért, mert annyira jó pasi a kérdező, hogy egymás után kétszer is elmentél tőle. Meg még az üzeneted is. 😜
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!