Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ez mire volt jó? Vagy mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mire volt jó? Vagy mit keres egy ilyen srác?

Figyelt kérdés

Egy 20 éves srác írt rám pár napja Romeon,már nagyon régóta nézegetett 1 éve is már. Profilja szépen megvolt fogalmazva, de ilyenek voltak benne: Kocsid legyen/ gondolom az utazás miatt/ ,meg mindegy hogy milyen vagy csak kockás hasad legyen. Ennek ellenére visszaírtam. Küldtem neki hasképet mert kért. Erre letiltott. Amúgy nem voltam elhízva meg semmi feleslegem nincs.

A srác amúgy sem volt nagyszám,mert ő is küldött ilyen képet,nem volt semmi alkata,zsíros volt a melle,és egyáltalán nem volt izmos sem. Bár engem nem érdekelt..

Miért írt rám és nézegetett ha ennyire nem jöttem be és még egy nem-et sem írt?

2022. nov. 13. 20:06
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Vagyis na,csak ennyit írt: Küldesz képet a hasadról?
2022. nov. 13. 20:18
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Jaj... ezeket úgy nem szeretem.

Rám meg idős papák írogatnak, de mindig megmondom nekik szépen, hogy bocsi de nem èrdekel. Ennyi..

Azért valamit írhatott volna ő is.

Amugy te hány éves vagy?

2022. nov. 13. 20:22
 3/12 A kérdező kommentje:
22 vagyok..
2022. nov. 13. 20:25
 4/12 A kérdező kommentje:
Igazából csak azt nem értem, miért csak haskép küldéssel nyitotta a beszélgetést.. Utána meg semmi..
2022. nov. 13. 20:26
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Mert erre gerjed, ez a fétise.

2022. nov. 13. 20:29
 6/12 anonim ***** válasza:
79%
Nem is értem mit vársz egy olyan oldalon ahol mindeki egy darab húsnak nézi a másikat!
2022. nov. 13. 20:41
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

#2-es vagyok

Szerintem az ilyenekkel alapból nem érdemes folytatni a beszélgetést.

Én is szeretem tudni, hogy hogyan néz ki akivel beszélek, de én csak az arcára vagyok max kíváncsi, hogy legyen róla valami fogalmam.

Nem az határoz meg, hogy milyen a hasad(?!??). Nem is értem.

Egyébként te komoly céllal ismerkedsz?

2022. nov. 13. 20:42
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

#2-es vagyok

(Köszi hogy válaszoltál😊)

Szerintem az ilyenekkel alapból nem érdemes folytatni a beszélgetést.

Én is szeretem tudni, hogy hogyan néz ki akivel beszélek, de én csak az arcára vagyok max kíváncsi, hogy legyen róla valami fogalmam.

Nem az határoz meg, hogy milyen a hasad(?!??). Nem is értem.

Egyébként te komoly céllal ismerkedsz?

2022. nov. 13. 20:43
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Jaj nem tudom miért kétszer ment el ez, bugos a gyk
2022. nov. 13. 20:44
 10/12 anonim ***** válasza:
96%

Azért, mert annyira jó pasi a kérdező, hogy egymás után kétszer is elmentél tőle. Meg még az üzeneted is. 😜

2022. nov. 14. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!