Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudok írni meleg fiúkról filmeket ami iskolában játszódik és tini fiúk vannak benne?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok ami iskolában játszódik és felválalja az egyik szereplő ilyesmiben gondolkodom
És Magyar szinkronnal van fent
Amiket már láttam
Love Victor
Szki Simon
Heartstoper
Szerelem vagy kötelesség
2022. nov. 12. 18:25
1/7 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=kTZLJuglw7I
Figyelem, feliratos!
4/7 anonim válasza:
Hazakísérlek (The way he looks)
Merlí (sorozat)
Skam (sorozat, 3. évad)
5/7 anonim válasza:
A szexoktatásban is van ilyen, nagyon ajánlom :)
6/7 A kérdező kommentje:
Szexoktatást már végig néztem párszor
De most néztem meg a imák Bobbyér el is sírtam magam a végénél
2022. nov. 12. 21:27
7/7 anonim válasza:
Menj fel a pinkfilmsre, találsz egy rakást, válogathatsz. Nekem a G.B.F volt ilyen kedvencem suli, tinik kategóriában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!