Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit akart tőlem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akart tőlem?

Figyelt kérdés
Pár hónapja megismertem egy srácot. Azt mondta, hogy ő aktív. Én ennek semmi jelét nem láttam, de gondoltam,majd szex során változik ez. Egy ideig azt hittem ideges fajta, akinek idő kell az oldódáshoz. Felhívtam magamhoz, hogy jöjjön el este, miután végzett a munkával. Azt hittem, sőt vártam is, hogy majd nekem esik, és megmutatja az aktivitását. Na erre az lett, hogy zavarban volt, és semmi szenvedélyt nem mutatott. Mondtam lezuhanyoztatom. Erre mintha vmi kisgyereket mosdatnék. Valahogy eljutottunk az ágyba. Ott közli, hogy csak ölelkezzünk és csókolózzunk... na én ott már fogtam a fejem, hogy felnőtt emberek vagyunk, és hol van az amiket mesélt magáról hogy pl aktív! Valahogy nagy nehezen összejött a dolog, ami abból állt, hogy én lesz..am, ő pedig elfordult utána tőlem, hogy neki ez nem megy! Megkértem hogy akkor most szépen menjen haza, mert finoman szólva megalázó nekem ez az egész. Azóta kerülöm, (ez kb 2 hete volt, ő írkál, de én semlegesen reagálok) de megtudtam hogy a nőket is szivatja, csak őket érzelmileg használja ki. Nem is értem, hogyan gondolta ezt az egészet, és mégis mit akart?
2022. nov. 8. 15:55
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Miután én leszoptam, ő elterült, én vártam hogy viszonozza valahogy, erre seemmi. Közli hogy neki nem megy! A szopás se!
2022. nov. 8. 16:29
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mondd Neki, hogy nem szeretnéd folytatni ami köztetek van…🤷‍♂️ Probléma megoldva.
2022. nov. 8. 16:53
 13/14 A kérdező kommentje:
Céloztam rá, sőt abból hogy megmondtam neki menjen haza, tudnia kellene! Teljesen lehidaltam azon, amiket megtudtam róla az eset után. Nőket, meg melegeket is kihasznál, és mindenkinek uazt a kamus dumát adja be. Nemtől függetlenül. Egy gerinctelen senkiházi.
2022. nov. 8. 16:58
 14/14 anonim ***** válasza:

Első alkalomkor inkább csak ölelgetett, meg szeretett volna fokozatosan haladni ahelyett, hogy rögtön alád verte volna?

Döbbenet... D

2024. máj. 30. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!