Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ez csak egy hülye kifogás igaz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak egy hülye kifogás igaz?

Figyelt kérdés

" A szívnek nem lehet parancsolni".

Erre hivatkozik a legtöbb félrelépő és elhagyó meleg.Én úgy gondolom, nem minden esetben van így, illetve nem értem,hogy ha problémák vannak,azt miért nem lehet időben megbeszélni?

Miért akkor jön a lelki cunami,amikor nem is várható ?

Nem gyávaság az,ha nem jelzi valaki a gondot,hanem magában gyűjtögeti és egyszer csak borít, lehet éppen akkor amikor nincs gond,csak képbe jön a bizonyos harmadik ?

2022. nov. 5. 14:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy enyhébb megfogalmazása annak, hogy "egy ösztönlény szintjén maradtam meg és megkúrtam helyetted mást/bocs, de mégse vagy olyan jó amilyennek mondtál és találtam jobbat"
2022. nov. 5. 15:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

"A szívnek nem lehet parancsolni."

Jelentése: A f.széhségemnek nem tudok parancsolni.

Dehogy akarja a problémákat megoldani! :) Ne legyél naiv. Már rég túllépett rajtad, újabb és újabb farokra vágyik. Megunt téged. Esze ágában sincs megoldani a problémákat. Nem lelki társat keres, hanem fszt. Sokat. Mindig újat, mindig másikat. Kell a nyűgnek a sok lelkizés. Pénisz kell, meg sok-sok szex. Minél több. Ezt jelenti a "szívnek nem lehet parancsolni" kifejezés.

"nem értem,hogy ha problémák vannak,azt miért nem lehet időben megbeszélni?"

Mert új húsra vágyik és már nem rád. Új húst keres.

Szerelmes voltál belé? Mert az akkor elég kellemetlen. Sohasem tudhatod biztosra, akármit is mond a másik, hogy az érzései feléd mennyire valósak és mennyire lesznek tartósak vagy csak hirtelen szalmaláng fellángolás. Esetleg még az sem (hirtelen fellángolás sem), csak megjátssza magát, hogy szexelhessen veled. Sajnos ez egy ilyen játék. De nem csak neked, mindenkinek ilyen játék. Minden attól függ, hogy milyen játékos társat dob melléd a sors. Etikusat vagy olyat, akinek a Haribo gyártotta a gerincét. Utóbbiból van több. Meg kell tanulni sokkal alaposabban kiszűrni őket.

2022. nov. 6. 12:38
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem velem történt,hanem egy ismerőssel. Nagyon maga alatt van,mert őszintén szerette a barátját és sok mindent beáldozott miatta.

Fél óra alatt hagyták ott,állítólag semmi előjel nem volt,reggel még puszis búcsú és munkából már úgy jött haza a barátja,hogy pakolt el.

Féltem a srácot,mert jó ember, nagyon tud szeretni , talán jobban is,mint megérdemelné a másik.

Velem nagyjából hasonló eset történt,de évekkel ezelőtt.Tényleg nehéz ezt elviselni...

2022. nov. 6. 14:43
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Jó, hát akkor szerencsére nem veled történt. Lényegében mindegy is, hogy kivel történt, senki sem szolgálna rá (talán). Amúgy szerintem sok emberrel megesik. Tanulni kell belőle, időt hagyni a feldolgozásra, aztán felállni, megrázni magunkat és újrakezdeni, menni tovább megújult erővel. Mást nem nagyon tehet az ember. Legközelebb óvatosabb lesz, jobban figyel majd az apró jelekre, hátha hamarabb észrevesz valamit. Pl. hogy a másik nem teljesen őszinte vagy ilyesmi. Túl fogja élni - ahogy te is túlélted. Majd túlteszi magát rajta. Napi (cringe) idézet: Ami nem öl meg, az erősebbé tesz (vagy megerősít, ki hogy fordítja).

[link]

2022. nov. 6. 14:56
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A faszának nem tud parancsolni csak rákeni a szívére. Könnyű beültetni a helyére mert nem is volt ott soha semmi ;)
2022. nov. 7. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!