Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez egy hülye kifogás vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez egy hülye kifogás vagy tényleg igaz lehet? 20F

Figyelt kérdés

2 hétig nagyon jó volt a viszonyunk(18L), csók is megesett 3-4x, minden találkozás egy élmény volt, folyton nevetett rajtam és odáig volt értem, láttam rajta. Nagyon jól esett, senkin nem láttam még ezt, hogy ennyire kedvel. Megosztottam vele én is az érzéseimet, azt, hogy megkedveltem, erre kihátrált, passzív lett, mint aki kiábrándult belőlem. Eltolta a találkozókat, kifogásokat gyártott. Nemrég megkérdeztem, hogy mit akar. Döntse el, hogy vége vagy szeretne-e valamit. Azt mondta, hogy őszintén, túl sokra tart magához és, hogy nála sokkal jobb lányt is tudok magamnak szerezni és, hogy neki idő kell, mert nem tud gyorsan szerelembe esni, de szeret engem és ezért sem akar sietni.(Nem szerelemből szeret nyilván.)

Elmondtam neki, hogy most mondja meg, ha ez egy gyökér kifogás próbál lenni, mert szeretnék majd vele pár dologról beszélni, amit úgy fogok elmondani, mint aki ezt elhiszi, hogy így van amit mond, mert amúgy, ha nem így lenne, nem mondanám el. Azt mondta, hogy így van, többre tart magánál és túl okos vagyok hozzá..

Mindenre gondoltam, csak erre nem, hogy ezt fogja mondani. Ezért állt be passzívba elvileg.. Szeret engem, de jobbat érdemlek és nem tudja elfogadni magát, akkor én miért tudnám?

Mostanáig sem fogom fel, hogy ez, hogy lehet. Van ilyen vagy ez tényleg csak egy hülye kifogás?

2016. máj. 13. 12:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyidős vagyok veled, egy cipőben járunk. Hogy mi az én véleményem? Kamu ahogy van.
2016. máj. 13. 12:51
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Kifogás. Ha én kavarnék egy olyan lánnyal, aki szerintem jobb csaj, mint amilyen pasi én vagyok, és mondjuk elmondaná, hogy kedvel, baromira örülnék, és nem gondolkodnék azon, hogy jobbat érdemel nálam. Azt elismerem, hogy én is nézek úgy lányokra, hogy valszeg nála nem lenne esélyem, de ha már egyenesben van a dolog, mint nálatok, akkor ilyen fel sem merülne bennem. 22/F
2016. máj. 13. 12:54
 3/14 A kérdező kommentje:
Akkor miért nem mondja meg egyszerűen, hogy vége? Miért olyan qrva nehéz az? Gyűlölöm, ha az időmet húzzák. Normális lánynak ismerem amúgy, abban is biztos vagyok, hogy felnéz rám, mert meló mellett egyetemre járok, ő kezdeményezett, ő akarta, hogy megcsókoljam és alig várta a találkákat, addig, amíg én is megmondtam neki, hogy megfogott. Miért írná most is azt, hogy szeret, ha nem akar már semmit? Nonszensz, nem bírom felfogni ezt a logikátlanságot.
2016. máj. 13. 12:57
 4/14 anonim ***** válasza:
0%
Nők. Nepróbálkozz megérteni őket.
2016. máj. 13. 12:59
 5/14 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Tehát akkor tudta ezeket a tulajdonságokat az előtt is, hogy jobban megismert. Innentől kezdve szerintem egyértelmű. Nem akar veled kapcsolatot, és talál egy kifogást. Ez olyan, mint amikor a csaj magasabb másfél miliméterrel a srácnál, randiznak, és mind a ketten a magasságra fogják, hogy legyen valami kifogás, hogy miért nem illenek össze. 22/F
2016. máj. 13. 13:00
 6/14 anonim ***** válasza:
80%

Nem feltétlenül kamu, lehet én is így viselkednék, mint ez a lány. Önbizalomhiányos, és nem hiszi el, hogy tényleg rá vágysz, és igen, tényleg többre tart téged magánál. Szerintem azért hátrált, mert nem akarja nagyon beleélni magát a helyzetbe, hogy viszonzott a dolog, attól fél, hogy hirtelen meggondolod magad és egy (szerinte) hozzád "méltóbb" lánynak fogod csapni a szelet. Nem szeretne koppanni, és nem biztos abban, hogy tényleg megérdemel téged, és, hogy tényleg neked ő kell.

Szerintem ez is állhat a háttérben, bár persze, lehet kamu is, nem ismerem a lányt és az indítékait.

2016. máj. 13. 13:05
 7/14 A kérdező kommentje:
Hogyan kérdeznétek meg, hogy ez kamu-e, amit mondott? Szeretném belőle kihúzni valahogy, mert nem akarom rajta járatni az agyam, ha nem akar semmit és minél hamarabb elfelejteni..
2016. máj. 13. 13:40
 8/14 anonim ***** válasza:
Udvarolj neki továbbra is kitartóan! Tudasd vele, hogy márpedig téged egyáltalán nem érdekelnek a kifogások, és addig fogsz neki udvarolni, amíg beléd nem szeret. Ha elég kitartó vagy, és látja, hogy tényleg komolyan gondolod, azaz nem csak "azért" mondod, akkor biztos másképp fogja gondolni ő is. És pont egy ilyenből lehet igazán erős kapocs. Ha könnyen feladod, akkor igaza volt. Ha tényleg akarod őt, akkor nem adod fel!
2016. máj. 13. 14:36
 9/14 anonim ***** válasza:

Nekem az jutott eszembe hogy csak közölted hogy érdekel komolyabban is vagy már lefestetted neki képzeletben a fehér kerítéses családi házat két gyerekkel?

Jó persze nem szó szerint. Mert én futottam már bele olyanba akivel épp csak ismerkedtünk de ő már látta maga előtt hogy feleségül vesz. Nem is lett belőle semmi.

Szóval csak arra akarok célozni hogy nem lehet hogy rá ijesztettél? Mert akkor megeshet hogy csak időt akar hogy át gondolja merre/hogyan tovább.

2016. máj. 13. 15:13
 10/14 A kérdező kommentje:

Mondta, hogy időt akar. De mit ér az idővel, ha nem is ad esélyt szinte arra, hogy találkozzunk?

Nem mondtam neki ilyeneket soha.. Ő volt az, aki azt mondta már az elején, hogy szülinapomon velem lesz meg ilyenek és, hogy majd megyünk ide-oda, csinálunk ezt-azt és sok szexuális dologra is utalt.

Megöl a tehetetlenség.

2016. máj. 13. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!