Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aki biszex, az félig meleg,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki biszex, az félig meleg, félig heteró?

Figyelt kérdés
Számomra melegként érthetetlen a biszexualitás. Vannak bi haverjaim, és hiába mondják büszkén, hogy ők biszexek, sokkal többet szenvednek idegileg mint a melegek, vagy a heteró ismerőseim. Gondolok arra, hogy a biszexeknél vannak periódusok, hogy x ideig férfi, majd nő kell nekik, és emiatt hosszú távon egyik sem tud erzelmileg tartalmasan kötődni senkihez sem. Konkrétan idegroncsok akiket biket ismerek. Rengeteg embert (nőt/férfit akivel éppen kapcsolatban voltak) tettek tönkre érzelmileg emiatt. Komolyan megsajnáltam a biszex férfiakat, mert azt látom hogy a legtöbben, bár büszkék a biszexségükre, mégsem tudják hogy "merre van az előre", és eszelős módján uazokat a köröket futják. (Bi-bycicle angolul) Ennek pedig a kapcsolatuk látja a kárát. Én arra jutottam melegként, hogy a biszexeknek nagyon nehéz lehet kiigazodniuk saját magukon is. Az egyikük azt nyilatkozta magáról, hogy a biszexséget ő úgy látja, hogy időnként meleg, időnként heteró, de semmiképpen sem stabil sem érzelmileg, sem idegileg. Meleg társaim, ti hogyan látjátok a biszexeket ezen a téren?
2022. nov. 4. 16:28
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
83%

ez egyáltalán nem igaz. a melegek mindig is határozottan melegek voltak.

abba bele se menjünk, hogya bisexeknek mondott emberek hány %-a a tényleges bisex, mert akiket én ismertem, ott azért a 90% erősen meleg volt, a 10% maradt lányoknak.

de ez se érdekes. a bisexek legidegesítőbb tulajdonsága, az állandó önbizonygatás, a túlkompenzálás, amivel mellesleg pont le is szoktak bukni. egy meleg nem kényszerül ilyenre, következésképpen nem érzel zavart a gépezetben. kérdező jól összefoglalta már többször is a dolgokat.

2022. nov. 5. 12:56
 22/31 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező, te saját magaddal beszélgetsz itt, a helyeslő profil is te vagy. Fb-on is likeolod a saját képeid? 😂
2022. nov. 5. 13:22
 23/31 A kérdező kommentje:
Az egyik biszex ismerősöm háremet tart nőkből, érzelmileg kihasználja őket, szexelni vagy tud velük vagy nem, és mellettük meg férfiakkal dugatja magát.
2022. nov. 5. 13:23
 24/31 A kérdező kommentje:
22-es kezeltesd a paranoiád.
2022. nov. 5. 13:24
 25/31 -remete- ***** válasza:
87%
Szóval szerinted biszex ilyen szempontból beteg? Mert körforgozik? Nos lehet csak nagyobb a skálája partnerek terén. Tudod mi az gáz én biszexként nem általánositok sőt elfogadom ha a meleg talált egy társat és ugy védi a magánéletét, hogy nem akar egy oldalkocsit. De ettől még nem mondom minden melegre, hogy körbe forog. Hiszen nem egyet ismertem ismerek akik boldogan élnek évek óta. Illetve látom a gyakorin a tarskeresőkön ugyanazokat az embereket... alkalmit szexet keresve. . .
2022. nov. 5. 13:35
 26/31 A kérdező kommentje:
25 az feltűnt, hogy minden a biszexek szexualitása, vágyai, érzelmei körül forognak egy kapcsolatban? Egy biszex mikor alkalmazkodik a társa igényehez? Testileg és lelkileg egyaránt. A biszexek igenis körfirgóban járnak nemről nemre, és semmit sem törődve a partnerrel. A biszexek feljogosítva érzik magukat bátmire mindkét nemmel kapcsolatban. Azt mondod boldog kapcsolatban élő biszexejet ismersz? Ezt hogyan? A biszex ha nővel van, nem lesz heteró,mindig benne lesz a farok utáni vágy. Elfolytani egyik biszex sem fogja ezt. A nője megengedi hogy mellette férfiakkal is legyen? Ettől max a biszex boldog, de a nő boldogtalan. Minden a biszexek körül forogjon. A biszexek kizárólag elvárásokkal vannak mások felé, de hogy ők mit tudnak nyújtani, azzal foglalkoznak-e?
2022. nov. 5. 13:41
 27/31 A kérdező kommentje:
Lehet szépíteni, de a biszexek a saját terheiket másokra dobálják. Fogadja el a másik fél hogy ő aztán biszex, és emiatt nem tudja garantálni, hogy x idő múlva nem fog-e nőre, vagy férfire vágyni, de lényeg hogy a saját nemed nem lesz jó nekik, és ezt fogadd el. Ez szerinted nem terhelő a másik félnek? Szerintem az. Senki sem beszél a biszexek társairól,hogy ők mit élnek át vagy meg, egy biszex mellett.
2022. nov. 5. 13:45
 28/31 anonim ***** válasza:
84%
Elárultad magad. Azt írod, hogy sok bit ismersz, onnan a sok tapasztalat. De annyira utálod őket, hogy így biztos nem lehettek olyan közeli kapcsolatban, hogy a magánéletükbe, főleg a szexuális életükbe beleláss. Szerintem téged kikosarazott egy bi, és most itt próbálsz visszavágni, gyűlölködni. Felőlem csiáld, ha ez boldoggá tesz, de én több ilyen kérdést meg sem nyitok (nem ez az első tőled, csak legutóbb még nő voltál). Maradok azoknál, akik értelmeset tudnak kiírni, vagy legalább vicceset.
2022. nov. 5. 14:09
 29/31 A kérdező kommentje:
28-as igen minden bizonnyal... Komolyan ennyire a polkorrektség dominál a pszichológia és a realitás helyett?
2022. nov. 5. 14:15
 30/31 anonim ***** válasza:
84%
Todod te mit jelent ez a szó amúgy?
2022. nov. 5. 14:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!