Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aki biszex, az félig meleg,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki biszex, az félig meleg, félig heteró?

Figyelt kérdés
Számomra melegként érthetetlen a biszexualitás. Vannak bi haverjaim, és hiába mondják büszkén, hogy ők biszexek, sokkal többet szenvednek idegileg mint a melegek, vagy a heteró ismerőseim. Gondolok arra, hogy a biszexeknél vannak periódusok, hogy x ideig férfi, majd nő kell nekik, és emiatt hosszú távon egyik sem tud erzelmileg tartalmasan kötődni senkihez sem. Konkrétan idegroncsok akiket biket ismerek. Rengeteg embert (nőt/férfit akivel éppen kapcsolatban voltak) tettek tönkre érzelmileg emiatt. Komolyan megsajnáltam a biszex férfiakat, mert azt látom hogy a legtöbben, bár büszkék a biszexségükre, mégsem tudják hogy "merre van az előre", és eszelős módján uazokat a köröket futják. (Bi-bycicle angolul) Ennek pedig a kapcsolatuk látja a kárát. Én arra jutottam melegként, hogy a biszexeknek nagyon nehéz lehet kiigazodniuk saját magukon is. Az egyikük azt nyilatkozta magáról, hogy a biszexséget ő úgy látja, hogy időnként meleg, időnként heteró, de semmiképpen sem stabil sem érzelmileg, sem idegileg. Meleg társaim, ti hogyan látjátok a biszexeket ezen a téren?
2022. nov. 4. 16:28
1 2 3 4
 1/31 A kérdező kommentje:
Egyes, szerintem a válaszod után, jobb ha hallgatsz, ugyanis amit "válaszoltál" az a kérdŕsem szempontjából teljesen értékelhetetlen, személyeskedés.
2022. nov. 4. 17:30
 2/31 anonim ***** válasza:
94%
Érdekes, akit én ismerek bi-t, az 8 éve tartós kapcsolatban él, nincsenek "ciklusai", nem tett tönkre senkit, és nem idegroncs.
2022. nov. 4. 17:42
 3/31 A kérdező kommentje:
3-as vagy csak nem mondja el neked. Ettől függetlenül biztos létezik olyan biszex is, aki "elfelejti a vágyait".
2022. nov. 4. 17:43
 4/31 anonim ***** válasza:
93%
Inkább olyan biszex van,aki bizonytalan és gyáva megélni a vágyait.Olyanról nem hallottam ,aki lelkileg tönkretett volna meleget, vagy heterot.
2022. nov. 4. 17:57
 5/31 A kérdező kommentje:
Pont a bizonytalanságuk miatt tesznek tönkre embereket. Párkapcsolatban jellemzően nem vállalják, de a melegeknek büszkén mondják hogy biszexek.
2022. nov. 4. 18:24
 6/31 anonim ***** válasza:
91%
Akkor melegként nem kell biszexekkel kezdeni. Egyszerűen ez a recept.
2022. nov. 4. 18:27
 7/31 anonim ***** válasza:
88%
Miért ne mondaná el? Mindent megbeszélünk. MINDENT. Pont ezt titkolná? Nem arról van szó inkább, hogy neked nem tetszik az olyan válasz, ami nem a te nézeted erősíti a csúnya, rossz biszexekkel kapcsolatban?
2022. nov. 4. 18:30
 8/31 anonim ***** válasza:
87%
Nem bizonytalanok, novel komoly kapcsolatra vagynak, fiuval meg csak szexre es ez a ketto nehezen osszeegyeztetheto
2022. nov. 4. 18:38
 9/31 anonim ***** válasza:
83%
Sztem a biszex pasik valójában simán melegek
2022. nov. 4. 20:15
 10/31 anonim ***** válasza:
100%
kb így van. eleve a bisex "kategória" is igen vitatható, de összességében jól leírtad
2022. nov. 4. 20:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!