Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki biszex, az félig meleg, félig heteró?
Figyelt kérdés
Számomra melegként érthetetlen a biszexualitás. Vannak bi haverjaim, és hiába mondják büszkén, hogy ők biszexek, sokkal többet szenvednek idegileg mint a melegek, vagy a heteró ismerőseim. Gondolok arra, hogy a biszexeknél vannak periódusok, hogy x ideig férfi, majd nő kell nekik, és emiatt hosszú távon egyik sem tud erzelmileg tartalmasan kötődni senkihez sem. Konkrétan idegroncsok akiket biket ismerek. Rengeteg embert (nőt/férfit akivel éppen kapcsolatban voltak) tettek tönkre érzelmileg emiatt. Komolyan megsajnáltam a biszex férfiakat, mert azt látom hogy a legtöbben, bár büszkék a biszexségükre, mégsem tudják hogy "merre van az előre", és eszelős módján uazokat a köröket futják. (Bi-bycicle angolul) Ennek pedig a kapcsolatuk látja a kárát. Én arra jutottam melegként, hogy a biszexeknek nagyon nehéz lehet kiigazodniuk saját magukon is. Az egyikük azt nyilatkozta magáról, hogy a biszexséget ő úgy látja, hogy időnként meleg, időnként heteró, de semmiképpen sem stabil sem érzelmileg, sem idegileg. Meleg társaim, ti hogyan látjátok a biszexeket ezen a téren?
Biszex pasikent írom. Ha melegkent szerelmes leszel egy bi pasiba azért gáz mert nen kapsz viszonzásként érzelnet. Ahogy fent is irták csak szex. Nálam úgy van érzelmileg nem tudok pasihoz kötődni csak lányhoz. Kb akikkel voltam melegek ezt tudták is. Igy anikor szerelmesek lettek egy pasiba akkor elváltak az útjaink... de olyan szinten még havernak se kellettem. Van olyan meleg ismim aki viszont még akkor is dugott volna velem, nah azt hamar leépítettem nem kell a bonyodalom.
2022. nov. 5. 02:37
12/31 A kérdező kommentje:
Sosem voltam szerelmes biszexbe. Nekem kapcsolatra és szexre is kizárólag meleg kell. A biszexek amiket elmondtak magukról, azok alapján az Isten óvjon nőt és férfit is a biszexektől.
11-es azért nem kellesz havernak sem, mert kihasználod a többi embert. Nőket érzelmekre, melegeket meg szexre. Nőket meg lehet mindkettőre. Én valahol sajnálom is a biszexeket, mert a többségnek elvarasaik azok vannak, de adni, viszonozni se nőnek se férfinek nem nagyon, max felszínesen. Ezért nem tudnak kikötni tartósan egyik nemnél sem, és emiatt lesznek magányosak, bárkivel is vannak, nekik az adott illető sosem lesz jó. Nincs bennük önreflexió, saját maguk futják a köreiket, amikbe belerántják az embereket. Ma te kellesz mert ff vagy,holnap más kell, mert ő meg nő. Minden a biszex körforgásához igazodjon. Bocsánat, de én ezt látom.
2022. nov. 5. 11:46
13/31 anonim válasza:
jól látod! kicsit nagy a zűrzavar
2022. nov. 5. 12:18
14/31 anonim válasza:
Igen, te ezt látod, de csak töredékét ismered a buszexeknek, és durván általánosítasz, ami viszont komoly jellemhibára utal. Én pedig az ilyen melegektől tartom távol magam, mert szörnyen előítéletesek, azt hiszik ismernek simán az orientációm alapján, és durvábban leszólnak, mint egy seregnyi homofób heteró.
2022. nov. 5. 12:19
15/31 anonim válasza:
várjunk, azért a heterók többsége nem személyiségzavaros. és nem is feltétlen utálja a melegeket.
egy biszex viszont igencsak gondolkodóba ejti őket. ők is pontosan érzik, hogy valami nem tiszta. úgyhogy biztos vannak előítéletek, de tapasztalatok is.
2022. nov. 5. 12:30
16/31 A kérdező kommentje:
14es a biszexek mit csinálnak? Mindenki fogadja el az ő körforgásukat, pálfordulásaikat, és alkalmazkodjon ehhez. A biszex viszont senkihez (egyik nem igényeihez) sem alkalmazkodik. Ezek tények, de ugye a polkorrektség mindenek felett...
2022. nov. 5. 12:48
17/31 anonim válasza:
Érdekes, régen a melegekről is így gondolkodtak. Majd elmúlik ez is.
2022. nov. 5. 12:49
18/31 anonim válasza:
Méghogy tények. De kár vitatkozni hülyével ugye. Kívánom, hogy a gyakoris kis pocskondiázásod legyen a legnagyobb örömöd az életben.
2022. nov. 5. 12:51
19/31 A kérdező kommentje:
Az meg tapasztalat, hogy a biszexeknek a többsége egy bizonyos kor felett meleg lesz. Pontosítok: csak meleg. A biszexek megrekedtek a heteróság és a melegség közt. Heteró pedig egyik biszex sem lesz, hiszen meleg hajlamaik is vannak. Egyszerre meleg és heteró pedig tartósan egyik sem tud lenni, emiatt vagy egy életre zavartak maradnak, vagy melegek lesznek. A biszexek identitás zavarosak. A meleg tudja hogy meleg, a heteró tudja hogy heteró. A biszex meg azt sem tudja, merre van az előre, és körforgózik.
2022. nov. 5. 12:53
20/31 A kérdező kommentje:
18-as, látom nagyon elfogult vagy, és a realitást kapasból elveted.a logikát is és a pszichológiát is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!