Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nem furcsa, amikor egy magas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem furcsa, amikor egy magas szakállas, jó kiállású, tetkos pasi meleg?

Figyelt kérdés
Pedig 15 és 60 között szinte mindenkit is megdughatna.

2022. okt. 28. 08:09
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: és azt tudtad, hogyha egy magas, jó kiállású meleg tetováltatja magát és szakállat növeszt, akkor heteróvá válik?
2022. okt. 28. 10:03
 12/27 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudtam.
2022. okt. 28. 10:34
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
XDXD
2022. okt. 28. 10:40
 14/27 anonim ***** válasza:
7%
De bizony furcsa. És főleg az hogy nem fordul terápiás szakemberhez.
2022. okt. 28. 11:56
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Azt a homofóboknak kéne aranyom, akkor talán nem az töltené ki az életüket hogy azon agyalnak, ki kivel és hogyan dug.
2022. okt. 28. 12:37
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Hetero férfiként sosem értettem a homofóbokat.

- egyrészt nem ugyanaz az érdeklődési körünk, egy meleg nem fog ráhajtani az általam kiszelmelt csajra

- másészt mivel hetero vagyok, így rám sem mozdul (vagy ha mégis benézi, akkor gyorsan kiderül, hogy rossz helyen próbálkozik, de nem hülyék nem fogják erőltetni)

Komolyan kíváncsi lennék, hogy a homofóbokat mi zavarja abban, ha valaki meleg. Egyáltalán mi a fax dolga van egy heterónak egy meleggel.

2022. okt. 28. 12:41
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Csak annyi, hogy a homofóbok nagy része nem hetero. Persze maga előtt is titkolja, azért olyan, amilyen.
2022. okt. 28. 13:21
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Tudom hogy ezt szokták mondani, de szerintem nem igaz. Simán unintelligensek, képtelenek reálisan gondolkodni, és nem törődni azzal ami nem érinti őket. Amúgy több független kutatás is bizonyította az alacsony intelligenciaszint, és a homofóbia összefüggését.
2022. okt. 28. 13:36
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Én meg tapasztaltam néhány alkalommal. A legvadabb homofób kezdett ki velem kicsit italos állapotban. Másik pedig jópár év után ment bele titkos kapcsolatba, az asszony mellett, de utána is habzó szájjal szidta a melegeket. Persze nem reprezentatív felmérés ez sem, tudom.
2022. okt. 28. 13:41
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Akkor gyakorlatilag magukkal van bajuk a bolondjainak.
2022. okt. 28. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!