Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Középkorú hölgyek, titeket izgat a gondolat, hogy egy idősebb, szakállas férfi vizsgálgatja a puncitokat?
Figyelt kérdés
Mostanában mindig erről fantáziálgatok /megjegyzem nő vagyok, nem meleg/, hogy hogyan izgatja a csiklómat a szakálla és kikötözve órákig csak csókolgat és nyalogat. Nagyon perverz gondolatok?2022. jan. 4. 15:35
2/21 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Erre tuti kapsz vagy 30 jelentkező privátot. :D
Egyébként miért érzed gáznak ha jól éreznéd magad közben?
Én azt tartom, hogy el kell venni ami neked kell a szexben és kész!
Érezd a másikat, kortól és mindentől függetlenül.
3/21 anonim válasza:
Eléggé.
Na, és kerestél már ilyet?
4/21 anonim válasza:
Undorodom a szakálltól. Még elképzelni is borzalom
5/21 anonim válasza:
Engem fiatalon izgat a gondolat.
7/21 anonim válasza:
Elmész egy idősebb nőgyógyászhoz és azt mondod most nem szeretnél fizetni. Szívesen.
8/21 anonim válasza:
Kamu egy nő...
Beszéltem már vele, minden privátnál össze vissza kamuzott.
9/21 anonim válasza:
Attól még az elgondolás létezik, sok nőben...
10/21 anonim válasza:
#9 ha azt kihagyja hogy öreg,akkor talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!