Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tennétek, ha szifilisszel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha szifilisszel fertőzne meg a párotok?

Figyelt kérdés

2022. okt. 21. 06:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
25%
azonnal heterová válnék.
2022. okt. 21. 06:25
 2/17 anonim ***** válasza:
25%
Összeszednék gyorsan valami mást valakitől és megfertőzném én is őt.
2022. okt. 21. 07:47
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Kuka. Egy monogám kapcsolatban hogy szedett össze mellettem szifiliszt? Ha meg azelőtt szedte össze miért nem járt szűrésre?
2022. okt. 21. 11:37
 4/17 anonim ***** válasza:
74%

"Összeszednék gyorsan valami mást valakitől és megfertőzném én is őt."

Hamarosan itt a karácsony, mindig jobb adni, mint kapni... :)

2022. okt. 21. 13:03
 5/17 Perverzsrac94 ***** válasza:
100%

Szakítanék vele, azonnal. Egy monogám kapcsolatba nem lehet csak úgy behurcolni egy nemibetegséget.

Ha meg előttem szedte össze, akkor azért szakítanék, mert mit várjak egy olyan pasitól a jövőben, aki egy szűrésen nem vett részt, hogy vigyázzon kettőnkre?

28/F

2022. okt. 21. 22:59
 6/17 A kérdező kommentje:

Hozzáteszem, 16 éve együtt élünk. Beismert mindent, én sem vagyok ártatlan, voltam én is másokkal így nem fogom fel hatalmas katasztrófának. Gyógyítható, maradandó sérülések nélkül, mert nagyon korán vettük észre.

3 hónapig lépett mellettem félre a bejegyzés kiírása után.

Voltak problémáink, ez is tetőzte a dolgokat.

16 év... Rajtam ki sem jöttek a tünetek még, nem is érzek az egészből semmit.

Ő sem. 16 évet ezért dobjak a levesbe?

Tudom nem normális, ami történt, bár hozzáteszem - én sem vagyok ártatlan, mással én is voltam a kapcsolatunk kezdetén, de leálltam már 12 éve ezzel. Ő sosem csalt meg a nagy veszekedésünkig, viszont a titkos viszonya, ami nemrégiben kezdődött egy fertőt hozott nekem, pedig sosem leptem meg őt ilyesmikkel, az esetek többségében védekeztem, nem kaptam el semmit és minden évben eljárok szűrésre.

De 16 év... Mit tennétek?

2022. okt. 22. 21:12
 7/17 anonim ***** válasza:
77%
semmit. Ha szereted, akkor ne problémázz ilyen piti ügyön.
2022. okt. 22. 21:16
 8/17 A kérdező kommentje:

16 év egy olyan ember mellett, ha lehetek őszinte mindenben mellettem állt, elfogadta, hogy megcsaltam régebben, olyan dolgokat elvállalt értem, energiát, időt fektetett az életünkbe, hogy minél jobb legyen és igazság szerint kettőnk közül én voltam az, aki évekig nem a földön élt, hanem egy álomvilágban, ebből ő gyógyított ki.

Ápolt, amikor eltörtem a karom, elestem, az ágyban fetrengtem a covid miatt idén, nem is tudom.

16 éve együtt élünk, ti hogyan döntenétek?

2022. okt. 22. 21:21
 9/17 Perverzsrac94 ***** válasza:
100%

Nem vagyunk a helyedben, ezt csak te látod belülről. 16 év, legtöbbünknek a fele se jött össze.

Én szakítanék, mert számomra ez vörös vonal. De ha úgy érzed, hogy belefér, meg tudsz neki bocsátani, akkor tedd meg.

28/F

2022. okt. 22. 21:24
 10/17 A kérdező kommentje:
Természetesen mindketten járunk kezelésre.
2022. okt. 22. 21:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!