Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy lehet kigyógyulni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet kigyógyulni a homoszexuális hajlamból?

Figyelt kérdés

Ha valaki a saját neméhez kezdett vonzódni, de nem tartja normálisnak, és szeretne heteróvá válni.

Van erre példa?

2022. okt. 16. 09:43
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
92%

Ebben a filmben (és a valóságban) egy fiatal meleg srácnak kellett meghalnia, egy egyszeri és megismételhetetlen életnek kellett örökre semmivé válnia a vallásos, begyöpösödött, homofób férgek miatt. Hiába lett később az anyja emberi jogi harcos, azon már nem változtathat, hogy a fiát "megölte" a hitével.

Basszus de felhúztam magam, egyszerűen hihetetlen, hogy a 21. században felvetődhet, hogy melegnek lenni nem normális dolog. Az ilyen kérdéseket is tiltani kéne.

Büszkén vállalom, ami vagyok, akinek pedig nem tetszik, az majd megismerkedik az öklömmel.

2022. okt. 16. 20:52
 32/37 anonim ***** válasza:
0%
Akkor nem csak meleg vagy hanem egy agressziv barom is
2022. okt. 17. 06:13
 33/37 anonim ***** válasza:
100%
32, De attól még jogos ami írt
2022. okt. 17. 07:18
 34/37 anonim ***** válasza:
0%

Szoval aki ot nemfogadja el azt megveri

Tényleg jogos

2022. okt. 17. 09:55
 35/37 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább legyek meleg mint ilyen h lye mint itt egypáran. Vállalom inkább a magyarországon érezhető kiközösítést.
2022. okt. 17. 12:12
 36/37 oldboys73 ***** válasza:
100%
Biszexuális beállítottságú ként definiáltam magamat, de már nem tudnék nővel lefeküdni. Jobban szeretem a fiúkat, jobb is a szex velük ezért én ezt nem átokként hanem áldásként élem meg a homoszexualitást.
2022. okt. 17. 12:24
 37/37 anonim ***** válasza:
88%

#34 Nem tudom, hogy lehet nem elfogadni őt. Elfogadni vagy nem elfogadni ajánlatot vagy esetleg ajándékot lehet csak. Az meg, hogy ő hogyan éli az életét az nem másnak a hatásköre, emiatt nem tudja "nem elfogadni" ezt senki. Mivel ehhez nincs szükség senki más jóváhagyására. Ez olyan kb mintha nem fogadnád el pl. hogy én minden reggel gabonapelyhet eszek és nem pedig mondjuk tojást. Wtf, ez az egész nonszensz. Fizikailag ezt képtelenség nem elfogadni mivel nem téged érint az egész emiatt beleszólásod sincsen, sőt érdekelned sem kellene. Na a melegség téma is ilyen. Max esetleg hőbörögni lehet rajta, de "nem elfogadni" nem, mivel nem neked tesz ajánlatot ezzel neked valaki hogy ő melegként él. Még jó, hogy nem ő neki kell bocsánatot kérnie hogy nem ver át és csap be egy nőt 🤔

Megsúgom, elítélni sem tudod őt emiatt mert nem egy tárgyaláson vagyunk, te pedig nem vagy bíró.

2022. okt. 17. 12:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!