Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van itt olyan aki dolgozott...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki dolgozott szexmunkásként, vagy rendszeresen szexelt pénzért?

Figyelt kérdés

Miért kezdtétek? Aktív vagy passzív oldalon? Hogyan kezdtétek, hol találtatok partnereket? Mennyire tudtatok megélni belőle? Mennyire volt nehéz ezt csinálni nektek? Nagyok voltak az elvárások?

Nem ítélkezni, okoskodni akarok, csak tényleg meghallgatni mert érdekel. Kérem a többi válaszoló se vitát nyisson, kötekedjen, szart dobáljon. Köszi.

2022. okt. 15. 23:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha esetleg azon gondolkodol hogy belevágsz, ne tedd, nem éri meg
2022. okt. 16. 05:06
 2/8 A kérdező kommentje:
Ha van tapasztalatod nyugodtan megoszthatod. A kérdést azért írtam ki.
2022. okt. 16. 16:04
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
Max privátban
2022. okt. 16. 17:31
 4/8 A kérdező kommentje:
Privátban is írhatsz persze.
2022. okt. 16. 19:11
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A youtubeon van egy 50-es transzi nő, valami Szabina talán, ő Ausztriában tolta az ipart és mondta, hogy a top csajok, pasik, transzik tudnak jól megélni ebből, az átlagosabb külsővel rendelkezők már nem. Szóval, ha magas, jóképű és izmos vagy és a farkad is nagy akkor szép pénzeket tehetsz zsebre. Persze csak elvileg, mert én nem vagyok ennek a világnak a tagja, csak pár videót néztem a témában.
2022. okt. 17. 08:44
 6/8 anonim ***** válasza:
86%
Igen, 2010-en valahányban, 500.000 Ft/hónapert egy férfival akinek családja volt. Akkoriban nagyon jó pénznek számított fel millió, ma már kevésbé .
2022. nov. 28. 18:26
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy nős pasival sodródtam bele pár éve!

A 3. alkalom után jött elő azzal,hogy fizetne ha csak vele dugnék és nem lenne más mellette!

Meglepett már csak azért is mert soha nem tartottam több vasat a tűzbe,és azon az estén mikor elment tőlem ott hagyott pénzt amit később találtam meg!

Nem tudtam mitévő legyek,nem beszéltünk róla,és utána mindig ott volt a lóvé(nem kevés)..

Három éven át tartott a dolog, majd külföldre költöztek meló miatt!

A kapcsolatban inkább passzív voltam,néha igényelte,h dugjam én is meg őt.

2024. jan. 30. 04:41
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
egyetemistaként
2024. jan. 30. 09:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!