Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktív srácok és férfiak! Nektek milyen az ideális passzív?
Testalkat
Magasság
Szőrzet
Megjelenés
Viselkedés
Arc
Farok mérete
Fenék
Ezen szempontok alapján.
(igen, a passzívoknak szóló kérdést is én írtam ki, nem kell megkérdezni)
Testalkat: átlagos, tehát nem baj, ha kockamánia helyett van a hasán puha felesleg, nekem bejön, csak semmiképp ne legyen egy széles, nagydarab melák
Magasság: nálam (182) lehetőleg alacsonyabb, de ne sokkal
Szőrzet: nulla. Nyugalom, nem elvárás mindig, mindenhol tökéletesen naprakészen, de azért arcszőrzetet rémálmomban sem szeretnék látni
Megjelenés: hosszabb haj, helyes frizura. Nem szeretem ám a klasszikus nőiességet sem, mint piros rúzs, piros köröm, piros szandál..., csak annyi, hogy a férfias kisugárzás abszolút hiányozzon belőle. Remélem, lehet érteni, hogy van azért a kettő között
Viselkedés: aranyos, jószívű, érzékenyebb személyiség, mondhatni lányos, de nem társul hozzá harsány, ripacskodó természet. Inkább szolid, csendes.
Arc: szép
Farok mérete: totál nem érdekel
Fenék: izgat, ha az átlagnál szélesebb és domborúbb
(és nem keresek itt senkit, csak válaszoltam)
7-es (és 11-es)
Én pont ilyen vagyok:) ha gondolod beszélgethetünk
19
Testalkatra nem izmos,kigyúrt és nem túl vékony.Arcra nem érdekes,de ápolt arcszőrzet vonzó, a szemuveg pedig kulönösen az.
Haja mindegy,de kopasz az ne legyen :)Magassága nálam/184/alacsonyabb, vagy max egy magasságú.
Kedves, nem harsány,értelmes és olyan,akinek vannak érzései.Nem dohányzik.
Farka mindegy milyen,ahogy a testszőrzet is.Magát adja,ne másnak akarjon megfelelni.
A feneke pedig olyan,amit szívesen simogat és stb ..az ember :)
Vékony
30 alatti
Kicsit akár femboyos
Én szeretem ha pl néha tanga van rajta
Popsi szőrtelen
De szinte ilyet nem is látok egyik társkeresőn se 😅😅
Átlagos testalkatú
165-180 magas legyen
Szőrzet ha van akkor van, nincs nem baj
Férfias megjelenés és viselkedés
legyen normális, legyen szerető és szerethető.
Farok méret mindegy.
A feneke legyen formás de ez kb ugyan olyan lényegtelen mint a farok méret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!