Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heti hány szex az ideális? Férfiak/nők válaszát is várom!
Nekem pl heti 3 az átlag,ami ideálisnak mondható,persze hangulat éy csomó minden függő
25/L
A heti 3-nak én is örülnék...
24N
Nekem kifejezetten nagy az étvágyam. Emiatt naponta szexelünk, rosszabb esetben néha egy nap kimarad. Viszont páromat minden nap egy kis orállal ígyis meglepem, mert annyira szereti.
29N
Az az ideális, ami a pár mindkét tagjának jó, és ha nem nagyon eltérőek az igényeik. A mi korosztályunkban a legtöbb pár (a környezetemben, akikkel beszéltem) azt mondja, kétnaponta, ismerek olyat is, aki naponta tolná, van, akinek pár hetente egy is elég, de tényleg annyi minden közrejátszik, néha csak heti egyre van idő.
Nekem a két-három naponta az ideális. De olyan időszakokban, amikor ráérek és nem stresszelek semmin, inkább gyakrabban, stresszes időszakokban meg ritkábban. 23/L
Heti 2-3, nem túl magas a libidóm.
L
Heti 2-3-mal én is tök jól ellennék, jelenleg örülök a havi 1-nek is 😅
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!