Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg férfiak! Számotokra milyen az ideális kapcsolat?
Hűség, szeretet, empátia, aktív a domináns fél. Mivel tanár leszek, ezért úgy lenne a legjobb, ha ő többet keresne, cserébe én csinálnám az otthoni dolgokat is, így ha hazajönne, akkkr kb. már csak pihennie kell. ( de ez attól is függ, hogy mennyit dolgozik, és mit csinál)
22/F
Egy kapcsolat nem fugg attol, hogy melegek vagy heterok kozott van, attol a kapcsolat lenyege ugyanaz szerintem.
De nekem szemely szerint, nem volt meg egyaltalan kapcsolatom, de egy aktiv félre vágynék :) Es nem farokkeppel, meg egybol szexxel, hanem tenyleg megismerni, bizni egymasban, es epiteni a kapcsolatunkat, szorakozni egyutt, utazgatni(azt nagyon szeretném:D), barmit elmondani egymasban, randizni, es nalam a legfontosabb a bizalom, ruhellem a megcsalast :) ha valaki nem bir magaval, ne menjen mar bele egy kapcsolatba konyorgom.
18/f
Három komoly kapcsolatom is volt, és a barátaim körében is azt látom, hogy empátia és szeretet csak - csak, de hűség nem létezik.Képtelen a melegek többsége parancsolni magának, legyűrni az ösztöneit.
Nem lehet elfogadni,hogy "ez csak szex,de téged szeretlek ", vagy " veled élek, velem alszom, az a néha egy-egy kis dugás mással nem is számít" sablondumákat.
Mind a három párom hűtlen volt, és ami szomorú, semmi okuk nem volt rá. "Csak " és " nem tehetek róla"...ezt hallottam mindig.
Persze meg voltak döbbenve, hogy ezért azonnal szakítottam.
Inkább a magány, vagy az egyedullét, de nem szeretem a közös poharat....főleg idegenekkel nem.
49 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!