Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van, aki teljesen hetero volt, de annyit csalódott a nőkben, hogy azért lett meleg?
Figyelt kérdés
2022. okt. 14. 18:54
2/11 anonim válasza:
Nincs s nem is lesz. Aki teljesen hetero az nem lesz meleg csak az aki eleve biszex volt.
3/11 anonim válasza:
Alkoholista, öngyilkos, esetleg plázában lövöldöző lehet belőle, de egy full heteró soha nem fogja szeretni a f@szt.
4/11 anonim válasza:
Nem volt punci, így elkezdtem először pasikat szopatni, majd dugni is. Ha akarok 5 perc alatt találok valakit. Csaj meg évek óta nem jött össze..
5/11 anonim válasza:
amikor sokáig nem találtam barátnőt és kétségbe estem, sőt csajok kavarták a szrt, akkor felébredt a bi vágyam, végül nem éltem meg, de még ki tudja
6/11 anonim válasza:
Érdekes,én a melegekben csalódtam,társban is,barátban is, de eszembe nem jutna nővel kezdeni. Pfuj:)
Eleve benned volt a kettősség,ha bi vagy,és átbillentél -ha lehet így mondani.
7/11 anonim válasza:
Nem lettem meleg,viszont azóta,mármint a csalódás óta csak azonos neművel volt testi kapcsolatom.
8/11 anonim válasza:
Engem csak a heteróság igazolásra izgatna egy meleg srác. Hogy felállna-e? El tudnék-e menni? Ilyesmi. Mondjuk ha igen az új helyzet…
9/11 Perverzsrac94 válasza:
Másik oldalról tudom megközelíteni a kérdést: volt, hogy csalódtam, volt hogy évekig nem jött össze semmi, de egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy hetero legyek.
Szerintem ez csak annál működik, akibe eleve ott van a biszex hajlam, csak eddig maximum nem engedett teret neki.
28/F
10/11 anonim válasza:
Persze, hogy van ilyen.
Biszexnek nem mondanám, csak tetszenek neki a férfitestek, ha esztétikusak.
Igen, van ilyen, én is ilyen társat keresek, aki hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!