Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyan embert, aki olyan sokat csalódott a lányokban, nőkben, hogy átváltott fiúkra?
Figyelt kérdés
Depresszió stb. miatt.2019. szept. 20. 15:51
1/11 anonim válasza:
Nem, szerintem ez nagyon ritkán fordul elő, hogy valaki ezért ‘szexualitást’ változtat
2/11 anonim válasza:
Nem. Viszont én ffi bi vagyok és mostanság inkább pasizok. Ugyanúgy lehet csalódni nőben mint pasiban.
3/11 anonim válasza:
Igen, de, szerintem, benne mindig is meg volt a hajlam, csak saját magának sem merte beismerni.
4/11 anonim válasza:
Én sokat csalódtam nőkben, és végül a pasik mellett kötöttem ki, de a bi hajlam nálam is megvolt, de nagyon elnyomva.
5/11 anonim válasza:
Nem, ahhoz hogy valaki "átváltozzon" kell, hogy legyen alapból benne biszexuális vágy, ha nincs akkor az 1000 csalódásra sem jön elő.
6/11 anonim válasza:
Aki csalódott lányokban az miért gondolja, hogy nem fog csalódni fiúkban?
7/11 anonim válasza:
Fordítva, csajt ismertem aki csalódott a pasikban, és most menyasszonya van.
Azt nem tudom, hogy volt-e eleve bi hajlam benne (gondolom) vagy tényleg ekkora trauma érte.
8/11 anonim válasza:
Igen, ismerek. Megmagyaráztam neki, hogy ez nem a csalódás és a depresszió miatt lett így, hanem egyszerűen meleg és kész. (Az ő esetében legalábbis.)
9/11 anonim válasza:
A nőknek a 90%-a az egy egykényeztetett k.... úgyhogy inkább pasizzon az aki tud ^^ 15/f/🏳️🌈
10/11 anonim válasza:
Nekem más semmi nem kell max jappán loli.Én nem is tudom mi a jó a nőkben még a kis fiatalok estleg de többi már semmilyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!