Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gumival szexelés után is kell menni szűrésre?
Összesen kétszer volt anális szexben részem (passzívként), mindkét alkalomszor gumival történt. Mellette volt orál ugye gumi nélkül.
El szeretnék menni szűrésre, biztos ami biztos alapon, viszont kíváncsi vagyok, hogy ti gumi használatával is jártok szűrésre, vagy csak akkor ha anélkül szexeltetek?
Viszont orál az volt gumi nélkül.
Elnézést, lehet, hogy hülye kérdés, de kíváncsi vagyok. És őszintén szólva kicsit ijesztően hangzik elsőre, de tudom, hogy ezt is meg kell lépnem.
Köszönöm a válaszokat!
Hány éves vagy kedves kérdező?
Szűrésre pedig szex nélkül is el lehet menni, mert nem csak szexuális úton lehet el kapni szexuális fertőzéseket (fertőzött vér útján pl., ha egészségügyben dolgozol). Szóval évente 1x elmehetsz szűrni, ártani nem ártasz vele senkinek. :)
Amúgy kicsi az esélye, hogy bármit elkaptál.
De lehet addig nem nyugszol meg, amíg nem mész el vizsgálatra. Mindenki akkora nyűgnek tekinti a szűréseket... pedig aztán foglalsz időpontot, elmész, vesznek vért és mintát, - pár perc az egész, az eredmény pedig felhőben is fenn lehet akár, attól függően hol csináltatod, vagy telefonon érdeklődsz. Egy szűrés szinte semennyi időt nem vesz el az életedből. :) Nem ártana, ha az emberek rendszeresen elmennének rá azért. :)
Igen így is járok időszakosan,
Hogy gumiban dugok, aktív vagyok.
Jobb a biztonság és hogy tudom nem is fertőzhetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!