Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendszeresen 3-as szexelek egy párral, viszont most rámírt az egyikük, hogy találkozzak, de csak vele, mert a párja nem ér rá. Csak szerintem kamu?
Nem akarok senki közé éket verni, és senkivel unkorrekt lenni, szerintem a 3-as szex az nem megcsalás, de ha csak valamelyik féllel csinálnám, akkor konkrétan velem csalná meg a párját.
Mit tegyek? Mondjam meg a pár másik tagjának ezt? Vagy szimplán utasítsam el az "ajánlatot" és hagyjam az egészet?
23/passzív
Vannak nyitott kapcsolatok, de a kapcsolatok többségében nem valós, amikor azt állítják, hogy meg van beszélve a másikkal.
Az, hogy belemész az elsősorban rajtad múlik. Én voltam ilyen helyzetben, igaz nekem az lett mondva, hogy szét mentek, és egyébként is jó volt velem, és most semmi komolyabbra nem vágyik. Majd a következő találkozónál, amikor ismét hármasban akarták szólta el a másik, hogy nem is mentek szét, csak hazautazott a hétvégére a szüleihez a barátja.
Én ilyen helyzetkor nem csak azon gondolkodok el, hogy korrekt vagy nem korrekt, továbbá mennyire eshetsz rosszul a fél másik tagjának, hanem azon is, hogy nem tudhatom, hogy velem mi történhet, ha egy kapcsolat miattam hullik szét, vagy ha nem is, akkor én vagyok az utolsó szög a koporsóban.
Ha ezeket érzed akkor lehet jobban járnál ha hagynád az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!