Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Eléggé exhibicionista vagyok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eléggé exhibicionista vagyok, ez összeférhet egy kapcsolattal?

Figyelt kérdés
Mindig is nagyon felizgatott ha más srácoknak megmutathatom magam meztelenül online, szeretem mások előtt kiverni (persze csak beleegyezés után) stb. Közben komoly kapcsolatom is van amit nem szeretnék tönkre tenni. Egyáltalán nem vágyok arra hogy másik sráccal fizikális kontaktba legyek, de továbbra is bennem van a vágy hogy megmutassam magam. Kérhetek ilyenre engedélyt a páromtól vagy ez egy normális kapcsolatba nem fér bele? Mit szólnátok ha a párotok ilyet kérne?
2022. okt. 7. 17:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek néhány srácot, akik kapcsolatban csinálják, párjuk tud róla, el is fogadja. Sőt olyat is ismerek, akik párjukkal együtt csinálják online másokkal. De van olyan is, aki kapcsolatban már nem csinálta.

Szóval ezt nem lehet megmondani előre.

2022. okt. 7. 17:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hetero vagyok, de privát bulikon, swingerekben rengeteg együtt élő pár fordul meg. Szóval van akiknek még a netes játszadozásnál, szimpla exhibicionizmusnál is sokkal több fér bele. Beszéld meg a pároddal.
2022. okt. 7. 17:29
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Párom lennél és az arcod nem látszik a videón, nem zavarna.
2022. okt. 7. 17:52
 4/4 anonim válasza:
100%

Ezt a leendő párodtól kéne megkérdezni. Ha neki semmi baja nincs vele, akkor tökéletesen rendben van. Ha nem szeretné, akkor ott már adódhatnak gondok.

Nem azt mondom hogy azonnal, viszont mindenképp érdemes az ismerkedés valamelyik fázisában felhozni, mert ha úgy jöttök össze hogy ő nem szeretné, te meg igen, akkor ott nagyobb gondok is kialakulhatnak annál mintha csak szimplán nem jöttetek volna össze.

2022. okt. 7. 22:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!