Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
T.i is teljesen másképp viselkedtek egy meleg ember társaságában, mint egy heteró ember társaságában?
Figyelt kérdés
Magamon azt vettem észre, hogy teljesen más viselkedési normát tartok be egy másik meleg társaságában, mint egy heteró társaságában. Ha pl. egy távoli munkatársammal találkozok, akit korábban láttam planetromeon (és nyilván ő is látott engem), akkor eleve tegeződéssel indítok, függetlenül a korától. És ha tetszik az illető, nem esik nehezemre rákérdezni a szexre. Heterók egymás közt gondolom nem kérdeznek rá kendőzetlenül a szexre, pláne nem az első nap.2022. okt. 5. 22:25
21/22 anonim válasza:
Nem tévedtem. Egy beképzelt, egoista antiszociális f@szkalap vagy.
22/22 anonim válasza:
Csak az antiszociálist tagadom, mert van jól működő szociális életem. Legfeljebb szociopata. De ezt sem Te fogod hitelesen megállapítani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!