Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » T.i is teljesen másképp...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

T.i is teljesen másképp viselkedtek egy meleg ember társaságában, mint egy heteró ember társaságában?

Figyelt kérdés
Magamon azt vettem észre, hogy teljesen más viselkedési normát tartok be egy másik meleg társaságában, mint egy heteró társaságában. Ha pl. egy távoli munkatársammal találkozok, akit korábban láttam planetromeon (és nyilván ő is látott engem), akkor eleve tegeződéssel indítok, függetlenül a korától. És ha tetszik az illető, nem esik nehezemre rákérdezni a szexre. Heterók egymás közt gondolom nem kérdeznek rá kendőzetlenül a szexre, pláne nem az első nap.
2022. okt. 5. 22:25
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Jó lenne tudni, hogy az idősebb emberek mennyire tolerálják ezt, hogy rögtön letegezi őket egy fiatalabb meleg. Lehet, hogy ki nem állhatnak engem.
2022. okt. 5. 22:27
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem veszem rossz néven, ha tegeznek a fiatalok, sőt...

Az meg teljesen mindegym hogy milyen beállítottságú!

2022. okt. 5. 22:32
 3/22 anonim ***** válasza:
59%

Heteró:

- Láttad a tegnapi meccset?

Meleg:

- Aktív, vagy passzív vagy?

2022. okt. 5. 22:37
 4/22 A kérdező kommentje:
Sose értettem azt a meleget, aki attól függően feküdne le valakivel, hogy az illető aktív-e vagy passzív. Engem csakis az érdekel, hogy tetszik-e a másik.
2022. okt. 5. 22:42
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Neeem....engem nem zavar ha a fiatalabbak letegeznek.és ez független attól hogy meleg vagy sem az illető.Az is igaz hogy annyira azért nem vagyok idős.50alatt vagyok.
2022. okt. 5. 22:45
 6/22 anonim ***** válasza:
77%

Hiába a szimpátia, két aktív, vagy két passzív mit tud kezdeni egymással az ágyban?

2022. okt. 5. 22:45
 7/22 A kérdező kommentje:

Ha te ezt nem tudod magadtól megválaszolni, akkor az IQ-d nem éri el a 70-et.

2022. okt. 5. 22:49
 8/22 anonim ***** válasza:
72%
Egyetértek a kérdezővel, aki nem tud egy neki tetsző férfival élvezettel együtt lenni, annak komoly pszichológiai problémái vannak. Undorítóak azok a 160 centis, fogatlan férfiak, akik Chris Hemsworth-ot is kirúgdossák az ágyból, mert nem passzív.
2022. okt. 5. 23:05
 9/22 anonim ***** válasza:
86%

Bármennyi is az IQ-m, bennem legalább van annyi tisztelet irántad, hogy nem személyeskedem.

2022. okt. 6. 00:29
 10/22 anonim ***** válasza:
68%

Azért az tényleg érdekelne, hogy két full aktív, vagy passzív hogyan szexel egymással. Világosítsd fel az ostobát, kérlek!

2022. okt. 6. 00:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!